cum sa ma ingras

Buna!
stiu ca multe fete vor sa slabeasca insa eu am o problema, nu pot sa ma ingras, am 1.64 inaltime si 45 de kg :( stiu sunt foarte slaba dar nu reusesc sa ma ingras de multi ani..poate e pe baza psihologica, ca sunt obsedata sa ma ingras?? sau ce ar trebui sa fac, cum sa mananc (de multe ori pe zi, ce anume sa mananc etc) un sfat va rog mult
stiu ca multe fete vor sa slabeasca insa eu am o problema, nu pot sa ma ingras, am 1.64 inaltime si 45 de kg :( stiu sunt foarte slaba dar nu reusesc sa ma ingras de multi ani..poate e pe baza psihologica, ca sunt obsedata sa ma ingras?? sau ce ar trebui sa fac, cum sa mananc (de multe ori pe zi, ce anume sa mananc etc) un sfat va rog mult
1 comentarii

Cum crestem in greutate. Astazi auzim vorbindu-se peste tot despre persoane care vor sa scada in greutate. Mai rar se aude despre persoane care vor sa creasca in greutate. Dar fie ca vreti sa scadeti in greutate, fie ca vreti sa cresteti in greutate, trebuie sa retineti un aspect extrem de important : trebuie sa faceti acest lucru intr-un mod sanatos si nu fortand si imbolnavind organismul. Pentru aceasta trebuie intrebat organismul cum functioneaza. Si acest lucru-l putem realiza facand un set cat mai complet de analize hormonale. Pot exista dezechilibre hormonale care duc la cresterea in greutate sau dezechilibre care duc la scaderea in greutate. De aceea trebuie mai intai corectate aceste dezechilibre pentru ca apoi sa putem reveni la greutatea normala pentru varsta, constitutia si inaltimea noastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1kg si sarcina
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 4Ma pot ingrasa de la anticonceptionale?
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 5pateul vegetal... cate calorii are, ingrasa?
- 4e asa de greu sa ma ingras...
- 3sunt prea slaba...
- 5m-am ingrasat 10 kg.. tiroida?!?
- 4pe burta, sub piele are foarte multi noduli
- 2tratament pentru ingrasat
- 5cum sa maninc sanatos si sa ma ingras putin?
- 3Dependenta de mancare
- 2kg in plus de dupa sarcina
- 3sunt prea slaba...
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 2Probleme cu greutatea
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 0tratament cu spray corticosteroizi - ingrasare?
- 0Hipotiroidism sau nu?
- 2Abilify maintena 300
Mai multe informații despre: ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: