mult prea slaba...

...de cand ma stiu am fost f slaba, am in jur de 1.55 si cam 40 kg si 20 ani ! am luat tot felul de vitamine
(vitamax, eurovita, supradin, centrum)..dar fara un rezultat dorit ! nu beau, nu fumez...sunt vegetariana de aproximativ 2 ani, dar si inainte eram la fel de slaba...ce as putea oare s fac pt a ma ingrasa? :(
(vitamax, eurovita, supradin, centrum)..dar fara un rezultat dorit ! nu beau, nu fumez...sunt vegetariana de aproximativ 2 ani, dar si inainte eram la fel de slaba...ce as putea oare s fac pt a ma ingrasa? :(
4 comentarii

si eu am fost slaba : 164 cm si 49 de kg dar aratam slaba rau. apoi am inceput cu vitamine in fiecare an cate 2 sau 3 ture cate o cutie si de atunci mananc de toate : carne multa paine cate 6 felii la masa
beau bere, vin manc fructe dulciuri multe si fac sport in fiecare zi. acum am 58 de de kg la 1, 65 dar nu arat .
bafta si tie si pofta mare ca ai nevoie
beau bere, vin manc fructe dulciuri multe si fac sport in fiecare zi. acum am 58 de de kg la 1, 65 dar nu arat .
bafta si tie si pofta mare ca ai nevoie

Eu am aceeasi problema k si tine...am 21 d ani, 1, 55.40 d kg si nu am chef de mancare...nu pot sa mananc...

Şi eu am întrebat.Nimic...Măcar tu eşti norocoasă, că madam denisa a zis să bei bere şi vin. Bun sfat.Merge!.Cu o condiţie!. trebuie să mai creşti în înălţime ( ea avea cu 10 cm. mai mult).

si eu sunt slaba, iar de o luna am slabit inca 3 kg. mi-am facut intamplator o echo tiroidiana la medlife unirii (85 lei) si mi-au iesit doi noduli mici tiroidieni. medicul mi-a recomandat analize: tsh, T3, free T3, t4, free t4, si mi-au iesit aiurea. se pare ca am hipertiroidism si de asta nu ma ingras... eu insa am pofta de mancare, cred ca pentru ca iau supradyn in fiecare zi. celor prea slabi va recomand sa va faceti analizele pt TSH si T3, T4, sa vedeti daca au valori normale. sunt analize ieftine, cateva zeci de lei..
Raluca
Raluca

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ingrasare dupa dieta
- 2cum sa ma ingras?
- 5sindrom hipoanabolic - sunt foarte slaba... HELP!!
- 4e asa de greu sa ma ingras...
- 4nu prea mananc, dar ma ingras
- 7vreau sa ma ingras
- 4sport si mancat rational si se ingarsa in continuare
- 4Cum sa ma ingras?!
- 4Mananc Dar nu Ma ingras
- 6sunt prea slaba! Ajutor!
- 4hipotiroidie... incerc sa slabesc si nu reusesc
- 3spuneti-mi ce sa fac sa ma ingras
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 0Luare in greutate
- 44 kg in mai putin de o luna dupa ce am renuntat la anitconceptionale
- 2cum sa ma ingras?
- 2Probleme cu greutatea
- 1Probleme de ingrasare, vreau sa ma ingras !
- 5Medicamente cu care te poti ingrasa
Mai multe informații despre: Anorexia dieta de ingrasare ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: