ciocolata ingrasa?
Buna as avea si eu o intrebare.Vreau sa stiu dak ciocolata ingrasa mancand doar ciocolata si fructe k dulce as putea sa ma ingras?pe langa mancarea de zi cu zi, Cata cioc. pot manca fara sa ma ingras pe zi eu am 16 ani.Nu ma abtin de la mancare dar ma int pentru k cioc imi place cel mai mult si pot sa spun k mananc multa..
4 comentarii
Desigur că ciocolata îngraşă. Cel mai puţin îngraşă ciocolata neagră, cel mai mult cea cu alune.
Ciocolata are foarte multe calorii, deci conteaza cata ciocolata mananci daca tii la silueta si la sanatate, pentru ca ea contine zahar, iar zaharul e mai toxic decat alcoolul.
Daca vrei mai multe informatii despre o alimentatie sanatoasa, contacteaza-ma -
Daca vrei mai multe informatii despre o alimentatie sanatoasa, contacteaza-ma -
=)))...zaharul mai periculos ca alcoolul.am trait ca so aud si pe asta.imi poti spune ce pregatire ai, din moment ce ai facut afirmatia asta?...alcoolul iti afecteaza sistemul nervos in primul rand, iti omoara neuronii care nu se mai refac, si pe langa asta iti mai afecteaza alte organe.Dar zaharul consumat in limte normale, si cat mai putin prelucrat, (nu in dulciuri, ca alea sunt mai greu de digerat de organism, e rafinat)nu e mai nociv ca alcoolul.Si aici nu vorbim de un paharel de vin "la cina".deci excesele sunt daunatoare in ambele cazuri, dar nu cred ca putem face o comparatie intre zahar si alcool.
Aici era vorba de ciocolata multa...nu in limite normale, nu zahar cat mai putin prelucrat...
ERNST GUNTER: " afectiuni favorizate de consumul de zahar:scaderea vointei, a memoriei, impotenta, afectiunile dentare, artroza, nevrozele, nebunia si chiar sinuciderea.In sfarsit, zaharul poate genera orice boala.
Personal sustin ca zaharul este chiar mai nociv decat alcoolul in ceea ce priveste sanatatea"
"Exista cercetari care afirma ca infarctul miocardic este rezultatul consumului indelungat al zaharului"
ERNST GUNTER: " afectiuni favorizate de consumul de zahar:scaderea vointei, a memoriei, impotenta, afectiunile dentare, artroza, nevrozele, nebunia si chiar sinuciderea.In sfarsit, zaharul poate genera orice boala.
Personal sustin ca zaharul este chiar mai nociv decat alcoolul in ceea ce priveste sanatatea"
"Exista cercetari care afirma ca infarctul miocardic este rezultatul consumului indelungat al zaharului"
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sindrom hipoanabolic - sunt foarte slaba... HELP!!
- 5vreau sa ma ingras, nu gasesc haine pe masura mea!
- 3sunt prea slaba...
- 2nevoie de ciocolata?
- 6Contraceptive si ingrasare
- 6depresie postnatala, tratament care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an
- 3Pentru ingrasare
- 4Mananc Dar nu Ma ingras
- 1am luat foarte multe kg in timpul sarcinii
- 1Ma ingras daca fac pauza de la Marvelon?
- 3Dependenta de mancare
- 3cum iti dai seama ca ai probleme cu tiroida. ce analize necesita?
- 4O prietena se ingrasa si daca bea putina apa
- 3Vreau sa ma ingras... am 17 ani si doar 58 de kg
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 2Probleme cu greutatea
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 2Nelamurire legata de alimentatie si ingrasare
- 9Probleme depresie escitalopram
- 0Hipotiroidism sau nu?
Mai multe informații despre: ciocolata ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: