Hipotiroidism sau nu?
Buna ziua, timp de 8 ani am luat euthyrox 50.Apoi, pentru ca aveam ameteli, dureri de cap, 47 de kg cu vreo 8 kg sub greutatea minimă, l am oprit ptr 2 ani timp în care mi a fost bine.Nu m am îngrășat.Apoi am inceput sa am mentruatii foarte reduse ca si flux dar regulate. Am mers la endocrinolog mi a dat iar euthyrox, inițial de 25.Am luat în greutate brusc.Mi a crescut la 50, astfel am ajuns sa am 80 de kg acum adică cam 22 de kg intr un an.La analize tsh ul iese normal plus celelalte analize de tiroidă.Este normal asa ceva ?Ma dor articulatiile, am fata umflata, burta este umflata parca as fi gravidă în luna a 8a.As opri tratamentul la loc, mi se pare anormal, deși ani de zile am fost slabă sun această doza, acum în loc să mă ajute mai rau imi face, rețin lichid, am crescut cu 3 numere la sutien, transpir intr una, ma dor articulatiile...Mentionez ca merg aproape zilnic cate 10, 15 km cu bicicleta, am 32 de ani.Iar acum după alte analize mi a iesit si rezistență la insulina, probabil din cauza greutății excesive, mi e foame intr una...Am fost la 3 endocrinologi până acum si nu mi au dat o explicație clară ptr ceea ce se intampla
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Anticonceptionale - crestere in greutate?
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 4maninc, maninc, maninc si nici un rezultat
- 4mult prea slaba...
- 6Contraceptive si ingrasare
- 4cum scap de anorexie?
- 6depresie postnatala, tratament care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an
- 3Pentru ingrasare
- 1Ingrasare+stres
- 6Am o intrebare despre nevoia de a manca multa paine
- 3regim de ingrasare...
- 6ma confrunt cu o problema de pilozitate (pe gat, perciuni, mustata)...ce tip de analize sa fac?
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 1sunt slaba!
- 2cipralex si cresterea in greutate
- 1îngrăşare excesivă după operaţie la rinichi
- 2luare in greutate dupa operatie tiroida
- 1Probleme de ingrasare, vreau sa ma ingras !
- 2Abilify maintena 300
Mai multe informații despre: Luarea in greutate ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: