Hipotiroidism sau nu?

Buna ziua, timp de 8 ani am luat euthyrox 50.Apoi, pentru ca aveam ameteli, dureri de cap, 47 de kg cu vreo 8 kg sub greutatea minimă, l am oprit ptr 2 ani timp în care mi a fost bine.Nu m am îngrășat.Apoi am inceput sa am mentruatii foarte reduse ca si flux dar regulate. Am mers la endocrinolog mi a dat iar euthyrox, inițial de 25.Am luat în greutate brusc.Mi a crescut la 50, astfel am ajuns sa am 80 de kg acum adică cam 22 de kg intr un an.La analize tsh ul iese normal plus celelalte analize de tiroidă.Este normal asa ceva ?Ma dor articulatiile, am fata umflata, burta este umflata parca as fi gravidă în luna a 8a.As opri tratamentul la loc, mi se pare anormal, deși ani de zile am fost slabă sun această doza, acum în loc să mă ajute mai rau imi face, rețin lichid, am crescut cu 3 numere la sutien, transpir intr una, ma dor articulatiile...Mentionez ca merg aproape zilnic cate 10, 15 km cu bicicleta, am 32 de ani.Iar acum după alte analize mi a iesit si rezistență la insulina, probabil din cauza greutății excesive, mi e foame intr una...Am fost la 3 endocrinologi până acum si nu mi au dat o explicație clară ptr ceea ce se intampla
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 2In timpul sarcinii s-a ingrasat foarte mult, ce sa faca sa slabeasca?
- 22peritol pt a lua in greutate
- 12nu ia in greutate deloc la 1 an
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 3Nu inteleg cum poate sa se ingrase daca manaca ce mananca si face aproape zilnic sport
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 1am luat foarte multe kg in timpul sarcinii
- 5Dependenta de... paine?
- 3Dependenta de mancare
- 0sunt prea slaba!!!
- 0ingrasare excesiva intr-un timp scurt!
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 1Luarea in greutate!
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 3nu mananc mult dar ma ingras!
- 1îngrăşare excesivă după operaţie la rinichi
- 2Probleme cu greutatea
- 1Vă rog să-mi dați un sfat, cum aș putea lua puțin în greutate
Mai multe informații despre: Luarea in greutate ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: