Depresia si anxietatea - simptome si mecanisme de boala
Chiar aici la finalul paginii, este un articol care vorbeste despre influenta opioizilor (generati de organism sau din exterior) asupra mecanismului de recompensa.
http://forum.romedic.ro/prod/Masturbarea_creeaza_dependenta?_08338.html
Astfel ajungi sa fumezi prea mult, sa bei prea mult sau sa mananci prea mult etc. Colateral sunt asociate si alte bizarerii comportamentale.
Mai pe scurt, se confirma ipoteza execesului de opioizi sustinuta in articolul de pe EMCB. Inca astept pe cineva capabil de a-si folosi creierul pana la capat, nu doar pentru legat sireturile si dat cu matura.
Nu contrazic rolul experientelor traite pe parcursul vietii, insa omul are o capacitate de adatptare imensa.
-
Daniel N. : relax, nu ma cunosti nu stii de ce sunt capabil. Daca chiar imi pun mintea vin in orasul tau si te gasesc, cel putin schimbam cateva vorbe personal. Dar am altele pe cap.
http://forum.romedic.ro/prod/Masturbarea_creeaza_dependenta?_08338.html
Astfel ajungi sa fumezi prea mult, sa bei prea mult sau sa mananci prea mult etc. Colateral sunt asociate si alte bizarerii comportamentale.
Mai pe scurt, se confirma ipoteza execesului de opioizi sustinuta in articolul de pe EMCB. Inca astept pe cineva capabil de a-si folosi creierul pana la capat, nu doar pentru legat sireturile si dat cu matura.
Nu contrazic rolul experientelor traite pe parcursul vietii, insa omul are o capacitate de adatptare imensa.
-
Daniel N. : relax, nu ma cunosti nu stii de ce sunt capabil. Daca chiar imi pun mintea vin in orasul tau si te gasesc, cel putin schimbam cateva vorbe personal. Dar am altele pe cap.
Germont, te astept la gara ?
-
-
-
-*
(*modificat de administrator)
-
-
-
-*
(*modificat de administrator)
Nu inteleg de ce exista o asemenea obstinenta in a accepta existenta depresiei si anxietatii ca boli, precum si a faptului ca exista tratament pentru ele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4RMN cocludent sau nu?
- 9stare de epuizare psihica si fizica
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 29Tratament fibromialgie (anxietate generalizata?)
- 2tulburare anxioasa si depresie bipolara
- 0Anxietate, atacuri de panica
- 10Episoade depresive, Elilepsie sau Schizofrenie
- 6Regret ce am facut.
- 1Anxietate Sexuala.
- 5renuntarea la zoloft
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 11depresie? anxietate? Ma ajuta cineva?
- 2grup suport depresie Brasov
- 2Agorafobie
- 1Anxietate
- 2Depresie sau altceva
- 9Un mic ajutor, va rog! frica de lume, palpitații, puls mărit și o frica mare de EKG
- 3Anxietate?
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Depresia
- Ciclotimia - tulburarea ciclotimică
- Anxietatea de sănătate
- Atacul de panică în sarcină