Anxietate - intre Cipralex sau Arketis
Cu aproape un an in urma, m-am simtit rau, (tensiune crescuta, ameteli puternice, parestezii, palpitatii, insomnie, lipsa poftei de mancare, etc..) faceam atacuri de panica, si am primit Cipralex.
Dupa investigatii de tot felul, am descoperit si am tratat mai multe cauze organice, de metabolism, spasmofilie, tiroida, iar o data cu rezolvarea acestora, au disparut atacurile de panica, ma simteam din ce in ce mai bine.
Acum sunt relativ bine, dorm 7, 8 ore, nu am nici o frica, insa mai am usoare ameteli si uneori, sunt putin anxioasa..
Intrebare: Daca nu am luat deloc Cipralex cand faceam atacurile de panica, oare pot sa iau acum cate 1/4 tablete de cipralex zilnic, fara sa suport unele reactii adverse si sa pot urca la volan?
Am fost la medicul psihiatru si mi-a recomandat Arketis, cate un sfert seara, cateva zile, apoi la amiaz si seara... timp de 3 luni. insa am citit ca acestea creaza dependenta si nu pot conduce. NU pot sa ma descurc fara masina...
Ce este mai eficace si mai usor de suportat..Cipralex sau Arketis?
Oare care dintre acestea se pot lua cate un sfert, doar la nevoie?
Va multumesc
Dupa investigatii de tot felul, am descoperit si am tratat mai multe cauze organice, de metabolism, spasmofilie, tiroida, iar o data cu rezolvarea acestora, au disparut atacurile de panica, ma simteam din ce in ce mai bine.
Acum sunt relativ bine, dorm 7, 8 ore, nu am nici o frica, insa mai am usoare ameteli si uneori, sunt putin anxioasa..
Intrebare: Daca nu am luat deloc Cipralex cand faceam atacurile de panica, oare pot sa iau acum cate 1/4 tablete de cipralex zilnic, fara sa suport unele reactii adverse si sa pot urca la volan?
Am fost la medicul psihiatru si mi-a recomandat Arketis, cate un sfert seara, cateva zile, apoi la amiaz si seara... timp de 3 luni. insa am citit ca acestea creaza dependenta si nu pot conduce. NU pot sa ma descurc fara masina...
Ce este mai eficace si mai usor de suportat..Cipralex sau Arketis?
Oare care dintre acestea se pot lua cate un sfert, doar la nevoie?
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 163anxietate si durerei de cap
- 25un psiholog bun in Bucuresti!?
- 5Ma simt incordat tot timpul plus jena pe piept.
- 9depresie, anxietate-help!
- 4Anxietate si panica - mi-e frica sa ma culc
- 3Cred ca sufar anxietate
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 3Solian + anxietate
- 21Sa fie schizofrenie? va rog ajutati-ma!
- 28Senzatie de sufocare! Amorteli si ameteala
- 3Gastrita sau doar anxietate?
- 6Anxietate... Va sfatuiesc pe toti sa faceti psihoterapie cognitiv-comportamentala
- 8Foarte important despre anxietate si atacuri de panica ! poti trece peste...
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 2Dureri de cap din cauza anxietăţii?
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 3Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 1Durere spate si manaa stanga
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: