depresie recurenta
buna.
am o intrebare? tinand tratament cu cipralex, am facut iar recadere si am acum o depresie de toata frumusetea: senzatia de plans, durere, pustietate in suflet, insomnie, frica continua, anxietate.
cum pot scapa de aceste probleme? am ajuns sa cred ca e ceva mai rau decat cancerul, ceva incurabil pentru ca ma lupt de ani cu ea, si mi-e bine un timp apoi cad iar.
ma poate ajuta cineva?
m-am gandit si la psihoterapie, insa inteleg ca se face dupa ce se echilibreaza sistemul neuro vegetativ.
multumesc.
am o intrebare? tinand tratament cu cipralex, am facut iar recadere si am acum o depresie de toata frumusetea: senzatia de plans, durere, pustietate in suflet, insomnie, frica continua, anxietate.
cum pot scapa de aceste probleme? am ajuns sa cred ca e ceva mai rau decat cancerul, ceva incurabil pentru ca ma lupt de ani cu ea, si mi-e bine un timp apoi cad iar.
ma poate ajuta cineva?
m-am gandit si la psihoterapie, insa inteleg ca se face dupa ce se echilibreaza sistemul neuro vegetativ.
multumesc.
10 comentarii
Probabil ca trebuie regandita schema de tratament, in mod normal, cu posibilitatile farmacopeei psihiatrice actuale, depresia e perfect curabila.Un singur antidepresiv pentru o depresie recurenta e poate putin, poate in faza in care sunteti acum ar trebui asociat si un antipsihotic, poate si un anxiolitic si un hipnoinductor.As indrazni sa va rog sa faceti un consult la un cadru didactic universitar, chiar la un profesor...De ce nu?
carmen si eu am depresie. Am 2 copii si ma lupt si cu un sindrom vertiginos .Mi/e frica de moarte, de cancer .Iau calmogen plant si tinctura de sunatoare si sedativpc. Am trecut pe naturiste ca nu mai pot, am si colonul iritabil. Ma lupt cu depresia, plang, imi trece, o iau de la capat acum sunt mai bine de vreo de zile de cand iau tratamentul asta, dar nu pot sa garantez ca o sa mearga. Asa ca nu esti singura, mai vorbim.
Alina, ar trebui sa mergi la un psihiatru bun si sa te tratezi acum cat e in faza incipienta.probabil iti va da ceva usor si te recuperezi repede si definitiv.
Acum iau Efectin de 75 mg- 2 capsule/zi - e antidepresiv si anxiolotic f bun- si Seroquell- 50 mg/ 2 zi - seara.
Am mers la un profesor din bucuresti, f renumit, insa m-a dezamagit. nu am raspuns bine la schema lui si asa am cautat unul f bun in Suceava.de 3 sapt iau aceasta schema si e mai bine, insa mai dureaza pana vad efecte mai durabile.
multumesc- pulberede stele si sper sa pot lua contact cu persoane care au scapat total de asa ceva.
Am mers la un profesor din bucuresti, f renumit, insa m-a dezamagit. nu am raspuns bine la schema lui si asa am cautat unul f bun in Suceava.de 3 sapt iau aceasta schema si e mai bine, insa mai dureaza pana vad efecte mai durabile.
multumesc- pulberede stele si sper sa pot lua contact cu persoane care au scapat total de asa ceva.
carmen m-ar interesa si pe mine la ce medic din suceava ai fost? mersi
merg la dr atanasoaie..e cel mai bun cred din tara,
problema ta carmen nu se va rezolva on line, ia-ti inima in dinti si incepe o terapie
Eu am depresie recurenta din 1991 cu insomnie rebela de adormire, pentru care am consumat 2-3 farmacii de somnifere (tot ce exista pe piata). In 2007 am facut si psihoterapie. Aceasta a scos la iveala cauzele depresiei, familie disfunctionala, schizofrenogena. Iata pe scurt ce am aflat din psihoterapie.
http://analiza-tranzactionala.blogspot.com/2011/09/fraze-din-terapie.html
http://analiza-tranzactionala.blogspot.com/2011/09/fraze-din-terapie.html
Iata cum arata o familie schizofrenogena, de unde poti iesi cat se poate de depresiv sau chiar psihotic:
http://analiza-tranzactionala.blogspot.com/p/familia-schizofrenogena_03.html
http://analiza-tranzactionala.blogspot.com/p/familia-schizofrenogena_03.html
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5plang foarte mult pana aproape de lesin
- 2Depresie anxioasa
- 6tratament eficient in depresie
- 6am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred
- 4crema dermalibour, depresia atopica, depresie
- 19Depresie si iar depresie-neuroza depresiva!!!
- 4Cum pot sa scap de depresie?
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 33Depresia si anxietatea - simptome si mecanisme de boala
- 19Ajutati-ma sa-mi ajut sora
- 34Nu vreau sa sufar din cauza anxietatii si sa imi fie frica si sa ies din casa
- 3sufar de depresie?
- 19Depresie
- 5Haloterapia si Depresia in BPOC, un semnal important pentru psihiatrie
- 11depresie sau...o iau din loc?
- 11Depresie dupa ce m-am mutat
- 37Intruniri Grupuri de suport pentru bipolari si depresivi - Bucuresti
- 34Depresia si Masturbarea
- 0Cum se manifestă depresia agitată ?
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: