Depresia de vara. (sezoniera)

33 comentarii 1 2
0
03-09-2015, ora 20:52
Iulian1997
Nu este medic/terapeut
Iulian1997
Tu ai fost din cauza glandei tiroidei ????
0
04-09-2015, ora 21:25
Iulian1997
Nu este medic/terapeut
Iulian1997
Salut. Revin din nou cu o întrebare daca imi poti spune te rog frumos ! Ce zici daca eau fără prescripţia medicului 5htp ??? E bine, sau ??
0
17-09-2015, ora 14:21
PricoAndra
Nu este medic/terapeut
PricoAndra
Buna ziua! Acum 2 saptamani si jumatate m-am simtit rau, am vomat etc...2 zile m-am simtit bine dupa seara precedenta dar dupa a inceput raul cu adevarat...in fiecare zi stari de voma, dureri de stomac.Am fost la doctor ( cea ce nu prea ma ajutat ) am facut analize de sange si urina au iesit bine, pe alocuri cu mici cresteri dar in limita, la consultatie doctora ma pe palpat pe stomac si a zis ca s-ar putea sa fac un inceput de gastrita, mi-a dat sa iau dimineata Nexium si niste pastilute albe astea le luam de 3 ori pe zi ( numai stiu cum se numesc ).Deci nimic concret sa imi spuna ai gastrita trebuie sa iei nu stiu ce...dupa ce am luat 1 saptamana tratamentul eu tot rau ma simteam, noptea senzatie de voma trezit din somn cu palpitatii, tremurat cu transpiratie rece.Mz-am dus la doctora iar sa ii zic ca tot nu ma simt bine, bineinteles ca fiind policlina privata mi-a dat trimitere la psihiatrie, la ecografie, la endoscopie, la radiografie etc...deja dadusem pentru analize 1500 de lei am decis ca nu are rost sa mai merg.In fine...a doua sapt am plecat in vacanta, acolo totul bine si frumos mai aveam asa un pic stari de voma dar nu mai bagam de seama ca imi ocupam timpul cu alte activitati.Sa terminat si vacanta am ajuns acasa, si bieneinteles ca iar au revenit starile de rau.Tin sa precizez ca inainte de toate aceste luvruri am avut o cearta in familie care tind sa cred ca ma marcat un pic.Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi mega recunoascatoare ! Ce parere ai A.M.G ?! Ce poate fi ?
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •