Depresia de vara. (sezoniera)

Tu ai fost din cauza glandei tiroidei ????

Salut. Revin din nou cu o întrebare daca imi poti spune te rog frumos ! Ce zici daca eau fără prescripţia medicului 5htp ??? E bine, sau ??

Buna ziua! Acum 2 saptamani si jumatate m-am simtit rau, am vomat etc...2 zile m-am simtit bine dupa seara precedenta dar dupa a inceput raul cu adevarat...in fiecare zi stari de voma, dureri de stomac.Am fost la doctor ( cea ce nu prea ma ajutat ) am facut analize de sange si urina au iesit bine, pe alocuri cu mici cresteri dar in limita, la consultatie doctora ma pe palpat pe stomac si a zis ca s-ar putea sa fac un inceput de gastrita, mi-a dat sa iau dimineata Nexium si niste pastilute albe astea le luam de 3 ori pe zi ( numai stiu cum se numesc ).Deci nimic concret sa imi spuna ai gastrita trebuie sa iei nu stiu ce...dupa ce am luat 1 saptamana tratamentul eu tot rau ma simteam, noptea senzatie de voma trezit din somn cu palpitatii, tremurat cu transpiratie rece.Mz-am dus la doctora iar sa ii zic ca tot nu ma simt bine, bineinteles ca fiind policlina privata mi-a dat trimitere la psihiatrie, la ecografie, la endoscopie, la radiografie etc...deja dadusem pentru analize 1500 de lei am decis ca nu are rost sa mai merg.In fine...a doua sapt am plecat in vacanta, acolo totul bine si frumos mai aveam asa un pic stari de voma dar nu mai bagam de seama ca imi ocupam timpul cu alte activitati.Sa terminat si vacanta am ajuns acasa, si bieneinteles ca iar au revenit starile de rau.Tin sa precizez ca inainte de toate aceste luvruri am avut o cearta in familie care tind sa cred ca ma marcat un pic.Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi mega recunoascatoare ! Ce parere ai A.M.G ?! Ce poate fi ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 72Intrebare pentru medicii psihiatri si nu numai
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 10Depresia se poate trata?
- 10singuratatea si depresia
- 2Cum ajut pe cineva care are este sub tratament antidepresiv?
- 7plictisit de orice
- 33Depresia si anxietatea - simptome si mecanisme de boala
- 29Carti recomandate de voi despre depresie, neliniste, anxietate
- 5Tratament contra insomniei
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 26Tulburare de adaptare; Depresie; Anxietate
- 6Fobia de moarte; am consumat etnobotanice si mi-a fost rau o saptamana
- 5Consum cocaina de 3 ani... vreau sa traiesc atat!
- 4va rog sa-mi dati un raspuns
- 6Cat timp se face tratamentul pt depresie?:(
- 8in cautarea sufletului pierdut
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 1Pareri doresc - xanax, mirzaten, convulex, sunt depedenta?
- 7Intrebari si Raspunsuri Pt Cei cu Boli Psihice Diagnosticate:Schizofrenie, Bipolar, Depresie
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: