Depresia de vara. (sezoniera)
Tu ai fost din cauza glandei tiroidei ????
Salut. Revin din nou cu o întrebare daca imi poti spune te rog frumos ! Ce zici daca eau fără prescripţia medicului 5htp ??? E bine, sau ??
Buna ziua! Acum 2 saptamani si jumatate m-am simtit rau, am vomat etc...2 zile m-am simtit bine dupa seara precedenta dar dupa a inceput raul cu adevarat...in fiecare zi stari de voma, dureri de stomac.Am fost la doctor ( cea ce nu prea ma ajutat ) am facut analize de sange si urina au iesit bine, pe alocuri cu mici cresteri dar in limita, la consultatie doctora ma pe palpat pe stomac si a zis ca s-ar putea sa fac un inceput de gastrita, mi-a dat sa iau dimineata Nexium si niste pastilute albe astea le luam de 3 ori pe zi ( numai stiu cum se numesc ).Deci nimic concret sa imi spuna ai gastrita trebuie sa iei nu stiu ce...dupa ce am luat 1 saptamana tratamentul eu tot rau ma simteam, noptea senzatie de voma trezit din somn cu palpitatii, tremurat cu transpiratie rece.Mz-am dus la doctora iar sa ii zic ca tot nu ma simt bine, bineinteles ca fiind policlina privata mi-a dat trimitere la psihiatrie, la ecografie, la endoscopie, la radiografie etc...deja dadusem pentru analize 1500 de lei am decis ca nu are rost sa mai merg.In fine...a doua sapt am plecat in vacanta, acolo totul bine si frumos mai aveam asa un pic stari de voma dar nu mai bagam de seama ca imi ocupam timpul cu alte activitati.Sa terminat si vacanta am ajuns acasa, si bieneinteles ca iar au revenit starile de rau.Tin sa precizez ca inainte de toate aceste luvruri am avut o cearta in familie care tind sa cred ca ma marcat un pic.Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi mega recunoascatoare ! Ce parere ai A.M.G ?! Ce poate fi ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5plang foarte mult pana aproape de lesin
- 13cum se poate trata anxietatea??-
- 5Am nevoie de un sfat, va rog. Prietena mea e insarcinata si are probleme psihice serioase.
- 5Vreau sa scap de tulburari depresive
- 5Sufar de depresie de vreo 5 ani...nu pot manca normal
- 6dureri foarte dese de cap
- 7nu am contact cu realitatea
- 5un caz complex: depresia, anxietate extrema, senzatie de neliniste, teama inexplicabila
- 1Depresie sau tristete?
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 13psihoza sau depresie
- 13Depresie? Suparare?
- 1depresia
- 1cauza depresie + sindrom obsesiv compulsiv
- 9Suport pentru depresie anxietate sociala
- 29Nu mai pot face fata!!!
- 25Depresia reactiva si depresia endogena
- 0Metode ultramoderne de tratare a anxietatii (cu sau fara AP) si depresiei
- 3Depresie severa