plictisit de orice
buna ziua. in primul rand vreau sa urez multa sanatate la toate lumea. Am aproape 22 de ani cam de 1 luna de zile, ma plictisesc de orice, nu imi vine sa fac nimica, si daca am ceva de facut obligatoriu imi este foarte greu sa fac. Am o stare generala foarte proasta, ma gandesc ca poate sunt cazut si intr-o depresie, sau este ceva pe fond psihic. Trebuie sa mentionez ca sunt virgin pentru ca am jurat prietenei ca ma pastrez pentru casatorie. Poate fi si lipsa de sex cauza? Orice raspuns este bine venit. Va multumesc mult.
7 comentarii
Cum alimentatia noastra este preponderent prelucrata termic, s-ar putea aceasta sa fie cauza - ar trebui mai multa sau poate exclusiv, o perioada numai hrana vie.
Aceasta este insotita de enzime care faciliteaza reactiile in organism.
S-ar putea sa fie si o lipsa/sau potasiu mai redus, deci redu sarea (clorura de sodiu), aceste doua elemente fiind intr-un echilibru.
Cruditatile se gasesc acum, iar ca sa maresti viteza de vindecare, ia dimineata suc la storcator, cca 500 ml.
Din varza este cel mai puternic, apoi din morcov, sau din telina sau sfecla rosie cu mar, sau mar.
Bananele si merele contin potasiu care deschid pofta de activitate.
(lipsa de sex nu influenteaza aceasta stare).
Aceasta este insotita de enzime care faciliteaza reactiile in organism.
S-ar putea sa fie si o lipsa/sau potasiu mai redus, deci redu sarea (clorura de sodiu), aceste doua elemente fiind intr-un echilibru.
Cruditatile se gasesc acum, iar ca sa maresti viteza de vindecare, ia dimineata suc la storcator, cca 500 ml.
Din varza este cel mai puternic, apoi din morcov, sau din telina sau sfecla rosie cu mar, sau mar.
Bananele si merele contin potasiu care deschid pofta de activitate.
(lipsa de sex nu influenteaza aceasta stare).
Doamna de mai sus vroia sa posteze undeva la prevenirea cancerului or something.
-
Nu-i rau ca va pastrati pentru casatorie (idilic si romantic ca in vremurile de demult, ce frumos...).
Incearca totusi o chestie ca in foto:
http://img81.imageshack.us/img81/5724/tetyafrenchcf5.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/8025/tetyawonderfuloo1.jpg
Pentru alte detalii despre combaterea depresiei, poti cauta in profilul meu.
-
Nu-i rau ca va pastrati pentru casatorie (idilic si romantic ca in vremurile de demult, ce frumos...).
Incearca totusi o chestie ca in foto:
http://img81.imageshack.us/img81/5724/tetyafrenchcf5.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/8025/tetyawonderfuloo1.jpg
Pentru alte detalii despre combaterea depresiei, poti cauta in profilul meu.
va multumesc de raspunsuri. situatia e aceasi. cred ca incetu cu incetu o sa devin nebun. ce credeti ca as putea face?
In rationamentul tau s-au strecurat pe undeva niste erori.
Nu oricine poate ramane abstinent. Cu ce inlocuiesti sexul, asta ar fi intrebarea. Ca daca nu gasesti un substitut optim, sentimentul inutilitatii este inevitabil.
Sau poate te masturbezi constiincios, asta ar fi culmea ridicolului sa ai gacica, dar sa dai in cap lu mutu ca "te pastrezi".
Daca esti interesat, pot sa te ajut foarte eficient pe partea de nutritie !
Nu oricine poate ramane abstinent. Cu ce inlocuiesti sexul, asta ar fi intrebarea. Ca daca nu gasesti un substitut optim, sentimentul inutilitatii este inevitabil.
Sau poate te masturbezi constiincios, asta ar fi culmea ridicolului sa ai gacica, dar sa dai in cap lu mutu ca "te pastrezi".
Daca esti interesat, pot sa te ajut foarte eficient pe partea de nutritie !
Eu ma confrunt cu problemele enumerate, dar nu stiu daca sexul e de vine. Credeti ca prin hipnoza se poate rezolva ceva, fiindca nu as vrea sa ma jatmaneasca de bani degeaba. multumesc mult. multa sanatate
Am intalnit tot felul de babe sau habauci, Ei mereu umbla dupa remedii minune, ultrameseriase, bionergie, aparate "revolutionare" de la TvShopping. Trebuie sa recunosc ca am fost un astfel de specimen pentru o perioada de timp, mergeam periodic la plafar, dupa diverse suplimente, dar degeaba, daca nu ala era esential. Fereste-te sa intri intr-o astfel de categorie.
Mai concret cred ca daca ai intalni un hipnoterapeut cu adevarat bun, asta nu te-ar ajuta decat pe moment si fara imbunatatiri majore.
Abordarea nutritionala mi se pare o cale logica si cu rezultate palpabile. Ma refer si la constientizarea unor obiceiuri alimentare nesanatoase, combaterea sedentarismului.
Mai cauta prin mesajele mele pe froumul asta.
Mai concret cred ca daca ai intalni un hipnoterapeut cu adevarat bun, asta nu te-ar ajuta decat pe moment si fara imbunatatiri majore.
Abordarea nutritionala mi se pare o cale logica si cu rezultate palpabile. Ma refer si la constientizarea unor obiceiuri alimentare nesanatoase, combaterea sedentarismului.
Mai cauta prin mesajele mele pe froumul asta.
Maine merg la neurolog sa vad ce zice. Trebuie sa mentionez ca pe data de 13 iulie am facut un eforta mare, si am simtit ca obosesc, am transpirat, nu mai suportam caldura si am avut o durere in piept. Nu am dat importanta in acea zi. a doua zi nu mai puteam face nimica pentru ca simptomele erau aceleasi. Am vorbit cu bucicul prieteni mele, si a zis sa merg repede la cardiolog fiindca ii inima de vina. Bineinteles ca am tras o sperietura sora cu moartea. A doua zi am fost la cardiolog, dar totul ii ok din punct de vedere al inimii. am fost de 2 ori la urgente, a gasit un pic lipsa de calciu, in rest totul bun.Am fost la raza la plamani, ecografie interna, dar totul ii bun. Oboseala este si in prezent, transpir, dar nu ma mai doare pieptul. In schimb ma doare capul mai tot timpul. Ma gandesc la tot felul de probleme care ar putea fi: dac am tras o o spaima si am dereglat ceva de la psihic? daca am ceva cu inima si nu a gasit? daca nu imi revin, sau mai grav boala se poate agrava? Pana in prezent am cheltuit in jur de 1500 ron pe analize, medicamente, si toti imi zic ca totul ii bun si cai depaseste situatia. De aceea orice staf este bine venit. Multumesc mult. Sanatate maxima la toata lumea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot suprapune un alt tratament?
- 2depresia endogena
- 5Sunt necajita ca nu pot munci
- 4depresie foarte accentuata
- 42Anxietate si scleroza multipla
- 5Bunica mea a fost internata ca nu ii scadea tensiunea sub 18...
- 21anxietate sau depresie?
- 7Obregia sau Spitalul Militar pt episod depresiv major?
- 5Depresia si calculatorul...
- 19Va rog ajutati-ma sunt in pragul sinuciderii
- 5va rog, ajutati-ma...sunt anorexica si disperata
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 5Mamica disperata: insomnii, depresie
- 4anxietate, depresie sau o boala?
- 17Anxietate si depresie majora
- 58Depresie - un tratament ok?
- 4Depresie rezistenta
- 8E posibil sa ma confrunt cu un atac de panica ? Sau poate fi ceva mai grav ?
- 1depresie
- 20Am nevoie de atatea medicamente?
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: