intrebare despre testare HIV
buna seara, am citit despre testul Miracare care teoretic e testare rapida si poate fi luat acasa. as vrea sa stiu e singurul care exista in romania? sau mai sunt si altele?
5 comentarii
Testarea HIV fa-o la un centru de epidemiologie sau la un cabinet de consiliere HIV [ se face gratuit si sunt teste confidentiale ] deoarece au tehnica si mijloace mai bune si mai precise de determinare HIV.
da acest lucru il stiu, doar ca am o prietena obsedata ca are HIV (desi nici contacte sexuale nu are si nici droguri nu ia) si de cate ori s-a dus sa se testeze a avut impresia ca asistentele care ii iau sange vor sa o infecteze si ca aveau ace murdare- asa a inceput toata povestea de fapt, isi facea analizele uzuale si a crezut ca a infectat o asistenta ca i s-a parut ca nu are ace de unica folosinta. si de atunci a intrat intr-un cerc vicios in care se tot testeaza, e paranoica si fiecare test o face sa se simta si mai rau. si de aceea m-am gandit ca un test facut de ea acasa poate e bun, pentru ca macar stie ca ea si-a luat sange si nu altcineva
In aceste conditii poate face un test acasa, poate se va mai linisti.exagereaza.are un comportament ipohondric.incearca sa-i scoti aceste obsesii din cap, caci in viitor ii va afecta relatia de cuplu.
credeti ca as putea sa o duc la psihiatru cumva? presupun ca nu merge fara sa vrea si ea
Ipohondrica sunt și eu. Pt ca fac un curs și mi au cerut mai multe analize, printre care și testul HIV, de astăzi de când l am făcut stau numai 0e net sa citesc despre HIV. De doi ani am contact numai cu partenerul actual. Simptome nu am, la ce citesc pe net, toate analizele sunt ok. Dar, , mintea bolnava, , ma face sa ma întreb daca fostul partener ar fi avut. Se poate ca timp de doi ani sa nu fi avut nici un simptom? Stau într un stres. Săptămâna viit îmi vin rezultatele dar sunt terminata de la atâta stres.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi hiv?
- 11Care sunt simptomele HIV?
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 5Gand obsesiv ca m-am infectat ci HIV
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 4suport ac recoltare
- 22Astept raspunsul la testul hiv. Sunt terminata psihic!
- 5cum pot sa ii spun persoanei iubite ca am hiv fara sa il pierd? ajutor!
- 2Depistare HIV
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 0Testarea HIV - film
- 3posibil HIV? rog lamurire
- 5cand apare candidoza bucala, la barbati, in caz de hiv?
- 19Am hiv? Sunt disperat!!!!
- 44hiv sau paranoia?
- 1Rezultat hiv
- 6Testare hiv - transmitere HIV prin sex oral? (bts, transpiratii nocturne, dureri musculare si in gat
Mai multe informații despre: HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: