Pareri de la persoane care au urmat tratamentul pentru HIV

Cu tot respectul, imi imaginez ca nu este usor prin ceea ce treceti. Imi puteti spune si mie experiente pe care le-ati avut in timpul tratamentului cu HIV, ce probleme ati intaminat, fizice si psihice, dificultatea pe care ati avut-o la aderenta? Intreb pentru ca fratele meu a fost infectat cu HIV in 1989 prin transfuzie si, desi am observat ca trece prin multe dificultati, nu am stiut cu exactitate, atat pentru ca era o personalitate inchisa si inchidea mereu subiectul daca il intrebam ceva de genul, cat si pentru ca nu a fost informat ca are HIV decat la 18 ani (desi si-a luat tratamentul de mic copil), dupa decizia mamei noastre, care a murit in acelasi an, fara sa poata sa il supravegheze sau sa ii explice mai multe. La scurt timp dupa decesul mamei, a incetat sa-si mai ia tratamentul si dupa 2 ani fara tratament, a murit. Nu am inteles in totalitate de ce a luat aceasta decizie, dar imi imaginez ca aderenta la tratament trebuie sa fi fost foarte dificila, dintr-un motiv sau altul. Si vreau sa inteleg mai bine, mi-ar aduce pace interioara. Va rog mult, impartasiti experientele voastre cu mine!
1 comentarii

Salut, nu sunt persoana care are hiv si nici nu iau tratament.
Dar am un prieten care are HIV luat din spital prin anii ‘90. Mi-a spus ca tratamentul il facea sa se simta foarte rau si ii dadea oboseala, stari de greata si si o “stare generala de rau” dupa cum mi-a explicat el si ca nu era un tratament usor de urmat.
Imi pare rau pentru pierdera pe care ai sufrit-o.
Dar am un prieten care are HIV luat din spital prin anii ‘90. Mi-a spus ca tratamentul il facea sa se simta foarte rau si ii dadea oboseala, stari de greata si si o “stare generala de rau” dupa cum mi-a explicat el si ca nu era un tratament usor de urmat.
Imi pare rau pentru pierdera pe care ai sufrit-o.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi hiv?
- 2hiv testare
- 2Contact neprotejat: care este riscul?
- 36test hiv1-2
- 2hiv - ce alte teste ar trebui sa mai fac pt a fi sigura ca nu am fost contaminata?
- 2Virusul HIV
- 1014mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
- 72test hiv
- 2hiv prin sex oral
- 1Transmitere HIV
- 2Infectare cu HIV
- 0Posibila infectie HIV?
- 25Posibilitate infectare cu HIV dupa sex oral?!?!?!
- 11Hiv prin sex oral?
- 2Testare hiv
- 5Explicatii analize
- 5Putea lua HIV?
- 10Ajutor.. Am nevoie de raspunsuri!!!!!
- 0Profilaxie hiv
- 2Testare HIV
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: