Pareri de la persoane care au urmat tratamentul pentru HIV
Cu tot respectul, imi imaginez ca nu este usor prin ceea ce treceti. Imi puteti spune si mie experiente pe care le-ati avut in timpul tratamentului cu HIV, ce probleme ati intaminat, fizice si psihice, dificultatea pe care ati avut-o la aderenta? Intreb pentru ca fratele meu a fost infectat cu HIV in 1989 prin transfuzie si, desi am observat ca trece prin multe dificultati, nu am stiut cu exactitate, atat pentru ca era o personalitate inchisa si inchidea mereu subiectul daca il intrebam ceva de genul, cat si pentru ca nu a fost informat ca are HIV decat la 18 ani (desi si-a luat tratamentul de mic copil), dupa decizia mamei noastre, care a murit in acelasi an, fara sa poata sa il supravegheze sau sa ii explice mai multe. La scurt timp dupa decesul mamei, a incetat sa-si mai ia tratamentul si dupa 2 ani fara tratament, a murit. Nu am inteles in totalitate de ce a luat aceasta decizie, dar imi imaginez ca aderenta la tratament trebuie sa fi fost foarte dificila, dintr-un motiv sau altul. Si vreau sa inteleg mai bine, mi-ar aduce pace interioara. Va rog mult, impartasiti experientele voastre cu mine!
1 comentarii
Salut, nu sunt persoana care are hiv si nici nu iau tratament.
Dar am un prieten care are HIV luat din spital prin anii ‘90. Mi-a spus ca tratamentul il facea sa se simta foarte rau si ii dadea oboseala, stari de greata si si o “stare generala de rau” dupa cum mi-a explicat el si ca nu era un tratament usor de urmat.
Imi pare rau pentru pierdera pe care ai sufrit-o.
Dar am un prieten care are HIV luat din spital prin anii ‘90. Mi-a spus ca tratamentul il facea sa se simta foarte rau si ii dadea oboseala, stari de greata si si o “stare generala de rau” dupa cum mi-a explicat el si ca nu era un tratament usor de urmat.
Imi pare rau pentru pierdera pe care ai sufrit-o.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19posibil hiv oral
- 2hiv prin sex oral
- 5Disperat, aproape am decazut mintal; am luat boala (HIV) de la ea?
- 10Poate fi Hiv ?
- 9Crede-ti ca pot avea virusul HIV daca...
- 1Infectare cu HIV? Sau o simpla sperietura?
- 3Posibila infectie hiv ?
- 4Virus HIV sau o simpla raceala?
- 6fobie hiv sau chiar infectie??
- 19Am hiv? Sunt disperat!!!!
- 33Simptomele mele de la un posibil contact HIV.Va rog ajutați-mă!
- 3HIV/Sida
- 1940Intrebare tratament HIV - test HIV
- 5Putea lua HIV?
- 2HIV din toaleta publica?
- 2Posibil HIV?
- 18Eu am HIV sotia nu
- 1Acces la tratament in alte tari
- 0Nu stiu daca am HIV
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: