durere dupa plomba

Buna seara.Acum 2 ore am fost la dentist pentru a-mi plomba o masea.Aveam o carie care ma durea pentru cateva secunde doar cand beam apa, suc, etc.Mi-am pus plomba, dentistul spunandu-mi ca in cazul in care o sa ma doara in urmatoarea saptamana sa revin pentru a-mi scoate plomba si a-mi trata maseaua deoarece caria, chiar daca e mica e destul de adanca.Ajuns acasa am constatat ca tragand aer spre masea simt o mica durere, Mentionez ca inainte ma durea doar cand beam apa, suc, etc
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
2 comentarii

Buna seara, mie cand mi-a plombat o masea cu 2 carii (medie-mare si mica) m-a durut maseaua 2-3 zile dar nu rau! Asteptati o saptamana si vedeti ce se intampla...In caz ca simtiti durerea mergeti inapoi la stomatolog.

Bună ziua!
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Problema la masea
- 7Durere dinte dupa plombare
- 3Durere la masele plombate
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 7Sinusul spart la o măsea :(
- 1Probleme masea plombata
- 18ma doare ingrozitor o masea plombata
- 7Dureri groaznice de cap
- 3Durere masea dupa obturatie coronara
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 2Massea tratata ce deranjeaza