durere dupa plomba
Buna seara.Acum 2 ore am fost la dentist pentru a-mi plomba o masea.Aveam o carie care ma durea pentru cateva secunde doar cand beam apa, suc, etc.Mi-am pus plomba, dentistul spunandu-mi ca in cazul in care o sa ma doara in urmatoarea saptamana sa revin pentru a-mi scoate plomba si a-mi trata maseaua deoarece caria, chiar daca e mica e destul de adanca.Ajuns acasa am constatat ca tragand aer spre masea simt o mica durere, Mentionez ca inainte ma durea doar cand beam apa, suc, etc
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
2 comentarii
Buna seara, mie cand mi-a plombat o masea cu 2 carii (medie-mare si mica) m-a durut maseaua 2-3 zile dar nu rau! Asteptati o saptamana si vedeti ce se intampla...In caz ca simtiti durerea mergeti inapoi la stomatolog.
Bună ziua!
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7plomba dureroasa
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 2ma dor toti dinti dupa ce mi s-a pus o plomba
- 4Durere acuta la masea plombata
- 1M-a durut o plomba.
- 0Durere masea dupa plombare!
- 2Durere dinte la rece ( dupa scoaterea nervului si plombare definitiva )
- 1Probleme masea plombata
- 1Sensibilitate dupa montarea plombelor + bubite in interiorul buzei
- 2Masea plombata cu fisura
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 3Durere masea dupa obturatie coronara
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 2Durere dupa obturatie/plombare?
- 1Durere la muscatura dupa tratament de canal.
- 1Pulsatie masea cu nerv scos
- 2Ajutor va rog! Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga
- 1Durere persistenta după tratament de canal
- 7Durere și umflătură la o masea dupa scoaterea nervului
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie