de un an de zile eu parca sunt racit mereu
problema mea este asa:de un an de zile eu parca sunt racit mereu...am luat tratament, am scapat, iar sa intors boala, insa ceva a fost mereu, nasu infundat si stranutu.mereu am avut nasu infundat si stranut de cel putin 100 de ori pe zi si va rog sa ma credeti ca nu mint...acum e mai rau ca niciodata nu stiu ce sa mai fac..am fost la un doctor si mia dat un tratament care nu da rezultate...simt o apasare puternica pe nas si dupa stranut imi curge nasu si aud un sunet ca si ala de la ceainic...habar nam de unde provine si de ce e asa...as vrea o parere daca se poate
va multumesc
va multumesc
6 comentarii
este o rinita alergica...
trebue sa mergi la Alergolog sa vezi la ce esti alergic
sa schimbi drastic modul de viata si alimentatie..sa evit6i tot ce poate fi alergen( alimentar, chimic)
sa mergi al ORL.. savezi daca nu sunt si polipi nazali
trebue sa mergi la Alergolog sa vezi la ce esti alergic
sa schimbi drastic modul de viata si alimentatie..sa evit6i tot ce poate fi alergen( alimentar, chimic)
sa mergi al ORL.. savezi daca nu sunt si polipi nazali
mai e ceva de care nu vam zis...acum 7 ani am suferit o ruptura piramidala sau asa ceva si mia fost dereglata putin respiratia nazala...poate fi si asta o problema????
DA. poate fi o deviatie mare de sept.. care trebue operata.
Buna seara domnule doctor.Am fost acum 4 zile la Timisoara si mi-am facut un control la nas deoarece am presimtit ca ceva nu miroase a bine.Mie imi curge nasul tot timul si o nara (stanga) imi este tot timpul infundata.Noapte trebuie sa dorm pe partea stanga ca sa pot respira mai bine.Eu am intrebat doctorul daca nu cumva am sinuzita..dar mi-a zis ca am o deviatie de sept nazal ulterior confirmand si prin radiografia SAF.Dar nu inteleg doar de la o deviere de sept nazal..am mucozitate excesiva si tot timpul trebuie sa imi bag degetele prin nas..pentru ca ma si mananca.vA rog sa ma ajutati si pe mine domnule doctor!!
deviatia de sept.. Favorizeaza inflamatia mucosei si secretiile.
cu cat mai repede te operezi de sept.. cu ata mai repedese rezolva si celelalte probleme
cu cat mai repede te operezi de sept.. cu ata mai repedese rezolva si celelalte probleme
Buna ziua
Sunt mamica unui copilas de 5 ani din Suceava si avem o problema cu urechiusile.
A facut amigdalita de vreo 3 ori pana acum in doar 2luni. Mi-a dat medicul pediatru 3 feluri de antibiotice (la o saptamana iar facea amigdalita). Dupa tratament pentru gat copilasul mi-a spus ca il dor urechile. Am fost la medicul pediatru si mi-a spus sa-i iau OTOCALM ca e din cauza racelii durerea. Am facut si aerosoli cu ACC, dar nasul e permanent infundat si atunci cand ii suflam ii iesea prin coltul ochilor ceva asemenator unei infectii.( dimineata chiar se lipeau ochisorii) Am observat ca nu prea aude atunci cand il strigam si vorbeste ff tare si, , pe nas, ,. Medicul pediatru m-a trimis la ORL. Medicul ORL ne-a prescris pt 7 zile Eurespal, Claritine si Biorinil. Niciun rezultat insa, Aceleasi simptome (nasul permanent infundat).Dupa tratament am fost la consultatie, iar medicul ORL i-a facut o timpanograma, iar rezultatul a fost timpanograma de tip c -disfunctie tubara. Am primit pentru 10 zile Flonidan si pe 24 mai suntem chemati din nou la consult. Va rog sa-mi spuneti daca afectiunea e grava?: auzul copilului poate reveni la normal sau se poate din cauza polipilor aceasta situatie? Imi puteti recomanda ceva?
Multumesc din suflet!
Sanatate tuturor!
Sunt mamica unui copilas de 5 ani din Suceava si avem o problema cu urechiusile.
A facut amigdalita de vreo 3 ori pana acum in doar 2luni. Mi-a dat medicul pediatru 3 feluri de antibiotice (la o saptamana iar facea amigdalita). Dupa tratament pentru gat copilasul mi-a spus ca il dor urechile. Am fost la medicul pediatru si mi-a spus sa-i iau OTOCALM ca e din cauza racelii durerea. Am facut si aerosoli cu ACC, dar nasul e permanent infundat si atunci cand ii suflam ii iesea prin coltul ochilor ceva asemenator unei infectii.( dimineata chiar se lipeau ochisorii) Am observat ca nu prea aude atunci cand il strigam si vorbeste ff tare si, , pe nas, ,. Medicul pediatru m-a trimis la ORL. Medicul ORL ne-a prescris pt 7 zile Eurespal, Claritine si Biorinil. Niciun rezultat insa, Aceleasi simptome (nasul permanent infundat).Dupa tratament am fost la consultatie, iar medicul ORL i-a facut o timpanograma, iar rezultatul a fost timpanograma de tip c -disfunctie tubara. Am primit pentru 10 zile Flonidan si pe 24 mai suntem chemati din nou la consult. Va rog sa-mi spuneti daca afectiunea e grava?: auzul copilului poate reveni la normal sau se poate din cauza polipilor aceasta situatie? Imi puteti recomanda ceva?
Multumesc din suflet!
Sanatate tuturor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64nas mereu infundat
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 3am tot timpul nasul infundat
- 3nas infundat
- 107rinoadenoidita?
- 5nas infundat, fumat...
- 4am nara stinga infundata de mult timp
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 3stranut si nas infundat
- 1Raceala persistenta (de 3 saptamani)
- 6nas infundat la bebelus de 2 luni
- 1Raceala permanenta
- 6cistita, raceala sau vezica hiperactiva?
- 8Catar ototubar
- 1Prevenirea racelilor si aftelor in cursul chimioterapiei si radioterapiei
- 1Nas infundat
- 1Tuse si nas infundat
- 2Nas înfundat bebeluș 1 luna si 3 saptamani
- 4Stranut dimineata foarte mult. Cand stau culcat mi se infunda nasul.
Mai multe informații despre: Raceala Stranutul nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: