Senzatie de stranut, de patru zile
De 4 zile tot am senzatie de stranut si nu pot sa stranut..Mi s a mai intamplat dar asa o data sa nu pot dar nu de 4 zile ( simt ca ma gadila asa pe nas).De la ce poate fi?Am si putin nasul putin infundat dar nu cred ca are legatura cu asta.multumesc
5 comentarii
Ba, da.. are legatura cu nasul infundat.
stranutul este un reflex de aparare a organizmului.. cand prin acel flux de aer puternic se elimina microbii si secretiile de pe mucoasa nazala.
Luati in pahar de ceai de musetel fierbinte puneti in el 2 pic de ulei volatil de eucalipt si faceti inhalatii pe nas.. cand se mai raceste ceaiul..puneti in nas cate 4-5 pic de ceai si suflati nasul( spalaturi nazale)
stranutul este un reflex de aparare a organizmului.. cand prin acel flux de aer puternic se elimina microbii si secretiile de pe mucoasa nazala.
Luati in pahar de ceai de musetel fierbinte puneti in el 2 pic de ulei volatil de eucalipt si faceti inhalatii pe nas.. cand se mai raceste ceaiul..puneti in nas cate 4-5 pic de ceai si suflati nasul( spalaturi nazale)
Buna ziua! aceiasi problema o am si eu..numai ca o am de 2 luni..am nasul mereu infundat si stranutul mi se opreste brusc.Poate fi o alergie sau ceva?Totul a inceput la o saptamana dupa ce m-am angajat intr-un restaurant, se poate sa si facut vre-o alergie, sunt foarte ingrijorata.Va multumesc!
poate fi si un curecht sau o alergie la un miros
incearca sa fii imbracata adecvat.. evita sa consumi produse alergene ( condimentate, cu coloranti artificiali..s.a)
foloseste uleiuri volatile ca protectie a mucoasei nazale
incearca sa fii imbracata adecvat.. evita sa consumi produse alergene ( condimentate, cu coloranti artificiali..s.a)
foloseste uleiuri volatile ca protectie a mucoasei nazale
Va multumesc mult...m-ati mai linistit. O zi placuta!
Buna seara,
Am observat ca nu mai pot stranuta pe nas.Stranut doar pe gura.Inainte stranutam pe nas.
Care ar fi motivul?
Multumesc.
Am observat ca nu mai pot stranuta pe nas.Stranut doar pe gura.Inainte stranutam pe nas.
Care ar fi motivul?
Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi ale ochilor si stranuturi exagerate.
- 8Dureri burta in partea dreapta si sub coaste tot in dreapta
- 5de un an ma confrunt cu stranuturi si secretii nazale
- 9Raceala vara (pe canicula)
- 1stranut, secretii ale nasului si durere deasupra ochiului stang
- 4ORL. ni s-a prescris nizoral dar nu cunosc nici o ameliorare.
- 4in anumite incaperi, stranut... ce pot sa fac?
- 3stranut si nas infundat
- 2Stranut puternic urmat de durere in partea stanga zona coastelor(posibil zona plamanului)
- 6infectie corzi vocale?
- 2Stranutul in timpul RMN-ului !!!
- 0Stranut si imi curge nasul
- 1Stranut frecvent
- 4Nu pot stranuta
- 2Ochi care lacrimeaza, stranut
- 3Dureri în piept si in zona plamanilor!
- 1O fi semn de boală sau cu totul altceva ?
Mai multe informații despre: Stranutul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: