mi se infunda nasul si ma ustura gatul des
Buna ziua,
Am o problema de mic copil cu faptul ca mi se infunda nasul, ma ustura gatul.asta destul de des, dar nu chiar asa deranjant.e suportabil sa zicem.
Dar adevarata problema e flegma din gat.care nu ma lasa sa duc o viata normala, tre sa scuip tot timpul, mai ceva ca un tractorist fumator de o viata.
Am fost operat de deviatie de sept dar nici o imbunatatire.
Am vazut ca ati vorbit de colargol si protargol.cred ca sunt printre putinele medicamente care nu le-am incercat.
Imi puteti da formula dupa care se prepara, ca in farmacie mi-au cerut asa ceva si nu o stiu?
Va multumesc!
Am o problema de mic copil cu faptul ca mi se infunda nasul, ma ustura gatul.asta destul de des, dar nu chiar asa deranjant.e suportabil sa zicem.
Dar adevarata problema e flegma din gat.care nu ma lasa sa duc o viata normala, tre sa scuip tot timpul, mai ceva ca un tractorist fumator de o viata.
Am fost operat de deviatie de sept dar nici o imbunatatire.
Am vazut ca ati vorbit de colargol si protargol.cred ca sunt printre putinele medicamente care nu le-am incercat.
Imi puteti da formula dupa care se prepara, ca in farmacie mi-au cerut asa ceva si nu o stiu?
Va multumesc!
4 comentarii
incearca la alta farmacie.. unde au la borator pentru preparat medicamente.
Flegma din gat.. poate sa fie si de la o iritatie locala, nu neaparat legata de secretiile nazale.
Evita acidulatele si acru,
faci inhalatii si gargara dupa fiecare masa,
ACC 200 3 pe zi.
Flegma din gat.. poate sa fie si de la o iritatie locala, nu neaparat legata de secretiile nazale.
Evita acidulatele si acru,
faci inhalatii si gargara dupa fiecare masa,
ACC 200 3 pe zi.
Multumesc pt. raspuns.
Am incercat la mai multe farmacii... dar peste tot imi cere formula (sau imi zic ca nu se mai gaseste.. lucrez la un depozit de medicamente si am incercat chiar si la farmacii din judetele vecine).
ACC nu am luat dar voi incerca.
Flegma nu e "de moment". E tot timpul, iar cand e frig sau daca racesc catusi de putin se accentueaza. Si am si o senzatie de presiune in urechi.
Astazi sunt programat la un consult ORL... astet sa vad poate voi avea imbunatatiri alea situatiei.
Va multumesc mult!
Am incercat la mai multe farmacii... dar peste tot imi cere formula (sau imi zic ca nu se mai gaseste.. lucrez la un depozit de medicamente si am incercat chiar si la farmacii din judetele vecine).
ACC nu am luat dar voi incerca.
Flegma nu e "de moment". E tot timpul, iar cand e frig sau daca racesc catusi de putin se accentueaza. Si am si o senzatie de presiune in urechi.
Astazi sunt programat la un consult ORL... astet sa vad poate voi avea imbunatatiri alea situatiei.
Va multumesc mult!
Dl doctor am o fetita de 6 ani care a fost operata luni de polipi iar de vineri vorbeste pe nas ce e de facut? cunoasteti vreun remediu? inainte de operatie se simtea infundata in nas si nu putea respira decat pe gura dar nu vorbea pe nas.
Astept raspuns multumesc.
Astept raspuns multumesc.
1. se merge la contril la medicul care a operat
2 se pun picaturi in nas.. ( vibrocil, olynth)
se sufla bine nasul separat fiecare parte
se pun cate 1 pic de colargol, in pozitie culcat..sa ajunga picaturile in rinofaringe
se poate administra aerius 5 ml seara
2 se pun picaturi in nas.. ( vibrocil, olynth)
se sufla bine nasul separat fiecare parte
se pun cate 1 pic de colargol, in pozitie culcat..sa ajunga picaturile in rinofaringe
se poate administra aerius 5 ml seara
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 6secretii in gat cam de trei ani
- 4nara infundata
- 39gat uscat si usturime dimineata
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 7Nas infundat copil
- 4nas infundat fara secretii
- 1Nas foarte infundat
- 3Nas infundat tot timpul de 2 ani
- 3Nas infundat
- 8Nas infundat copil
- 1Blocaj intre nas si gat
- 12Dureri de frunte, nas și urechi înfundate.
- 1Nas înfundat de 4 zile
- 1Uscaciune nas si gat/ stranut des...
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 0Nas infundat fara secretii
- 3Bebe 5 luni haraie pe nas da nu ies mucisori
- 2Usturime in gat si nas partea stanga
- 1Durere ureche nas infundat
Mai multe informații despre: nasul infundat usturimea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: