Răceala nedorita
Buna ziua ! Am 20 de ani si anual ma combat cu aceiași problema, mai exact o zdravăna răceala la întoarcere din vacanța de pe litoral. In fiecare an răcesc la mare si ma întorc acasa cu gâtul inflamat si cu pumnul de pastile in rucsac. Prima oară am dat vina pe băuturile reci, apoi m-am gândit la faptul ca merg des in picioarele goale, apoi m-am gândit ca ar putea fi baia in mare, dar am exclus si acest motiv deoarece in momentul de fata sunt foarte răcit si in aceasta mini vacanta in care am stat doar 2 zile am intrat in apa o singura data iar băuturile reci le-am exclus si pe aceastea. Pur si simplu dimineata ma trezesc cu nasul complet înfundat durere in gat si starea de răceala... Chiar sunt satul pana peste cap. Nu stiu ce sa mai fac, m-am gândit la o metoda sa iau un nurofen răceala si gripa preventiv înainte sa merg la mare.. Ce ziceți ar fi o ideea buna sau ce mi-ați recomanda dumneavoastră ; Ce parere aveți in legătura cu răceala de la ce ar putea sa mi se tragă. Nu stiu daca ar avea vreo legătura dar am obișnuința sa stau mult la soare. Va mulțumesc pentru atenție si orice sfat e binevenit, o zi frumoasa !!
1 comentarii
iinitial tre sa faci consult la ORL.. sa vezi daca nu ai infectie in amigdale si poate trebue cumva rezolvate
dupa o sa faci si consult al gastrologie- deoarece acidul gastric poate sa duca la iritatii in gat si sensibilitate la raceala
dupa o sa faci si consult al gastrologie- deoarece acidul gastric poate sa duca la iritatii in gat si sensibilitate la raceala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 4raceala... pot sa intrerup tratamentul o zi?
- 7cardiomegalie
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 3dupa o raceala puternica, nu am miros
- 6de mai bine de 10 ani. simt ca am ceva in gat...
- 1Raceala persistenta (de 3 saptamani)
- 1raceala si tuse
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 1raceala puternica
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 1Raceli repetate, aproape lunar
- 6probleme orl: racesc des (de 3, 4 ori) + tuse seaca
- 2Remedii raceala rapide
- 0Frig permanent-transpiratie-raceala
- 1sarcina sau raceala?
- 1Răceală Gripa Otită???
Mai multe informații despre: Raceala