Mi se infunda nasul cand dorm pe burta
Buna ziua. Am 25 de ani. Problema e veche, de ceva ani buni. Mi se infunda nasul cand dorm pe burta. Daca ma ridic, mi se desfunda, dar incet, dar daca revin pe burta se infunda iar ambele nari. Iar exact inainte sa adorm tresar si trag aer puternic, din cauza senzatiei de sufocare.
Mentionez ca am lucrat 5 ani intr-ul loc de munca foarte stresant, la calculator, iar la munca veneam crispat pentru ca eram certat in fiecare zi, si atacat. Am avut si dispnee si atacuri de panica, care au disparut imediat cu demisia. Acum lucrez ca muncitor necalificat, pentru a face miscare fizica, dupa 5 ani de stat cu fundul pe scaun. Am si fumat cam 8 ani 1 pachet/zi, dar m-am lasat definitiv acum un an si jumatate.
Ce as putea avea? Simptomele sunt cumnva pe fond nervos? Stres? Sau am o problema fizica? Am mai facut analize la sange si au iesit mereu bune. Sunt si putin ipohondru si cred ca am si inceput de claustrofobie, pentru ca simt ca nu am aer cu geamul inchis, dar nu mereu. In microbuz sau spatii aglomerate.
Ce sa fac?
Mentionez ca am lucrat 5 ani intr-ul loc de munca foarte stresant, la calculator, iar la munca veneam crispat pentru ca eram certat in fiecare zi, si atacat. Am avut si dispnee si atacuri de panica, care au disparut imediat cu demisia. Acum lucrez ca muncitor necalificat, pentru a face miscare fizica, dupa 5 ani de stat cu fundul pe scaun. Am si fumat cam 8 ani 1 pachet/zi, dar m-am lasat definitiv acum un an si jumatate.
Ce as putea avea? Simptomele sunt cumnva pe fond nervos? Stres? Sau am o problema fizica? Am mai facut analize la sange si au iesit mereu bune. Sunt si putin ipohondru si cred ca am si inceput de claustrofobie, pentru ca simt ca nu am aer cu geamul inchis, dar nu mereu. In microbuz sau spatii aglomerate.
Ce sa fac?
1 comentarii
Bună ziua! Nu este recomandat să dormiți pe burtă, cel mai bine este pe spate sau pe o parte. Puteți merge și la un pneumolog pentru a exclude apneea de somn și pentru evaluarea funcției pulmonare. E recomandat și un consult ORL. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9are de mic nasul infundat!
- 6secretii in gat cam de trei ani
- 5nas infundat de 6 luni
- 41Miros urat in nas
- 1nas infundat tot timpul
- 4nas infundat
- 1nas infundat
- 5probleme mucoasa nazala
- 3nas infundat
- 4Nas infundat, tiuit in urechea dreapta, pocnitura la inghitire
- 1Nas foarte infundat
- 4problema nas.
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 3Nara infundata dupa operatie
- 1Nas înfundat senzație de sufocare
- 2Nas infundat de 3 saptamani!!!
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 2Muci care nu curg
- 1Tratament bebe 7 luni
- 4Nas infundat
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: