Bebe 7 luni nas înfundat
Bună ziua!
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
1 comentarii
Buna ziua
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nas infundat, din nou operatie... recomandari, sfaturi
- 12rinita cronica catarala hipetrofica
- 20rinita vasomotorie
- 3Nu mai am miros
- 3nasuc infundat dimineata
- 3probleme respiratie, nas infundat
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 3nas infundat
- 1nas infundat si tuse seaca permanenta
- 4nas infundt
- 14Presiune pe nas, ameteala, vedere intetosata si urechii care se blocheaza
- 5Ajutati-ma! nas înfundat, urat mirositor, uscat si sforait
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 1Nas infundat de un an de zile cu secretii
- 2Nas înfundat bebeluș 1 luna si 3 saptamani
- 3Sinusuri infundate
- 1Nas infundat, rinita cronica si stafilococ auriu!!!!
- 0Nas înfundat
- 1Nas infundat fetita de 4 ani si jumatate
- 2Nas înfundat bebelus
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: