Bebe 7 luni nas înfundat
Bună ziua!
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
Fetita mea de 7 luni prezintă tuse productiva și ii curge nasul foarte tare. Nu a făcut febra și nu are rosu în gat. I-am pus pana acum doar picături cu sare de mare în năsuc. Ar ajuta dacă i as face aerosol cu ser? Sau ce tratament as putea sa ii dau pentru a scăpa de tuse și mucozitati?
Starea ei generala este buna.
1 comentarii
Buna ziua
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !
Dn pacate durata virozelor s-a prelungit. Daca starea generala este buna procedati in continuare la administrarea de picaturi de ser fiziologic in nari si, in plus, fluidificati secretiile de pe caile respiratorii cu aport crescut de lichide calde, umidificati aerul in camera si dati Bronchicum 5-6 pic. x 3 /zi, 4-5 zile. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45nas infundat
- 4Nas infundat influentat de stres sau regim alimentar?
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 38Nas infundat
- 1Nas infundat cu polipi mariti
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 18Nasul si gatul
- 1nas infundat si tuse
- 5probleme mucoasa nazala
- 1Nas infundat de 7 zile la copil de 3, 5 ani
- 4secretii nazale cu sange
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 0Nas infundat, palpitatii