raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
buna! Copilul meu de 4 ani a racit dupa ce a mincat o inghetata. Prima zi doar nasul curgea, insa urmatoarele zile a inceput a tusi in timpul noptii mai mult. Este ragusit. Febra nu are. Ii dau picaturi in nas Adrianol, sirop de tuse Secrol si Prospan, dar boala se mentine fara schimbari de 5 zile. Nu vreau sa recurg la antibiotice... ce altceva as putea face?
7 comentarii
Consultati un medic homeopat. Homeopatia este naturista, foarte puternica in efect si spre deosebire de alte tratamente naturiste este o adevarata stiinta.
Sa mergeti cu el la medicul pediatru!!Sau incercati sa ii preparati acasa miere cu zeama de lamaie, este foarte bun pt gat, sa bea lichide multe si supe calde, evitati sa ii dati mancare grasa, prajit etc.Antibioticul se da doar in cazul in care are febra, asa ca in cazul dumneavoastra nu este nevoie!!
Multa sanatate!
Multa sanatate!
dat-i Sinupret 10pic.de 2ori/zi, +5ml Nurofen (acesta din urma doar 3 zile.) Eu Sinupret i-am dat pana am terminat sticluta, iar fata mea n-a mai avut pic de tuse si nici nasucul nu i-a mai curs.Sinupret fiind un secretolitic (si un sirop homeopat) i-a scos toata mizeria din nasuc, (in primele zile cand stranuta avea secretiile pana in barba) si automat tusea i s-a oprit. Desigur in timp, dar pana am ajuns sa termin sticluta de Sinupret, nu mai avea nici un acces de tuse, iar despre mucisori, nici urma. Si fetita mea tot 4 ani are.
Sanatate!
Sanatate!
Nu am auzit de asa medicamente la noi in Moldova...o sa merg numaidecit sa intreb. Apropo Sinupret este sirop de tuse sau picaturi in nas? Multumesc frumos!
SINUPRET, este u sirop care fluidizeaza secretiile nazale. Nu este de pus in nas, se da pe cale bucala si cum spuneam ajuta la fluidizarea secretiilor nazale, si nu mai ajung sa irite gatul(de aici si tusea). Bafta!
MULTUMESC! Sanatate in familia voastra! Apropo cum iti cheama fetita ca vreau si eu o fetita?
IOLANDA TEODORA SI ESTE LUMINA OCHILOR MEI
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 5de un an caut cauza pentru care tusesc
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 4o tuse ciudata
- 4in urma analizelor a reiesit ca are infectie la plamani
- 6nasuc infundat, raceala, temperatura, rosu in gat...
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 4Tuse voluntara putin sange in saliva
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 7Durere in gat indelungata
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 4tuse, aparent fara motiv
- 4de cateva zile am o tuse care ma 'omoara'
- 1raguseala la sugar
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 1Tuse ragusita la copil
- 0probleme cu gatul de vreun an, help
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: