De la tratament?

06-12-2018
Dana1601
Nu este medic/terapeut
Dana1601
Buna, urmez tratament cu cymbalta 30 mg de 2 ori pe zi si olanzapina 2, 5 mg pentru depresie, nu am primit protectie gastrica de la primul medic insa dupa ce am schimbat medicul am primit nolpaza ca protectie gastrica insa de o saptamana am durerei teribile de stomac, multa aciditate gastrica, imi vine sa vars acid si durerea iradiaza in spate, am vorbit ieri cu medicul si mi-a schimbat pe nexium 40 mg cu ora inainte de a lua cymbalta dimineata, ma simt si balonata insa scaunul este normal, nu am varsat alimente decat putin acid, poate sa imi fi iritat stomacul tratamentul?nu as vrea sa renunt la cymbalta pentru ca mi-a rezolvat depresia, as mai putea lua ceva pentru durere pe langa nexium?
2 comentarii
0
06-12-2018, ora 13:18
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Ati putea lua dicarbocalm, tinand cont ca relatati aciditate gastrica, dar cel mai bine consultati un medic specialist gastroenterolog.
0
06-12-2018, ora 19:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna seara.
Citesc in fiecare zi forumul Romedic, sectiunea Tulburari psihice de 10 ani, dar nu am mai auzit niciodata ca un bolnav sa ia ad cu protector gastric pe perioade de luni sau ani. Tratamentul pentru bolile psihice este pe perioada indelungata.
Toate medicamentele au efectele lor secundare.
Daca ati reactionat asa de bine la tratament, pe plan psihic, inseamna ca exista si alte medicamente care va ajute pe plan psihic, fara sa va dea efecte secundare.
Mai bine schimbati ad-ul decat sa patiti ceva si la stomac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: