Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
Daca te simti mai bine cu keto e f bine, conteaza sa mearga persoanei in cauza.
Dieta keto e din anii 20 si era folosita ptr epilepsie cum spui, se stia de cand avea strabunica 10 ani, adica mama mamei mamei mele ! Nu stia cine nu vroia sa stie in 2013.
Am zis sa vedem cum e.
Dar nu ptr schizo, am vrut sa vad cum e ptr alimentatie, ca faceam sport atunci, si la sala auzi de din astea primul. Pai stiam din 2009 de keto, etc, damite 2013 ! Faceam sala din aprilie 2007.
Si nici nu trebuia nume, se zicea "dieta low carb cu maxim 100 g carbo/zi", de preferat maxim 20, adica se stia si daca nu s-ar fi cunoscut numele, bine, nu auzeai asta la facultate sau la scoala ori la terasa, ci la sali de forta, sport, dar deja era si cu nume.
A nu stii de keto in 2009 la sali era ca si cum nu stii la puscarie de metode de furt si alte tehnici infractionale, nu merge.
Pe schizo nu am vazurt pe cineva sa dea efecte, poate asa placebo doar crezand ca ajuta.
Tu te simti bine de la alimentatie, ai energie mai multa, etc, ai mai slabit, pe partea alimentara, si e si normal.
Plus ca si psihic esti mai bine stiind ca slabesti si mananci sanatos, e clar ca te ajuta oricum.
Dar nu pe partea psihotica. Daca nu-ti mai iei tratamentul recazi iar.
Dieta keto e din anii 20 si era folosita ptr epilepsie cum spui, se stia de cand avea strabunica 10 ani, adica mama mamei mamei mele ! Nu stia cine nu vroia sa stie in 2013.
Am zis sa vedem cum e.
Dar nu ptr schizo, am vrut sa vad cum e ptr alimentatie, ca faceam sport atunci, si la sala auzi de din astea primul. Pai stiam din 2009 de keto, etc, damite 2013 ! Faceam sala din aprilie 2007.
Si nici nu trebuia nume, se zicea "dieta low carb cu maxim 100 g carbo/zi", de preferat maxim 20, adica se stia si daca nu s-ar fi cunoscut numele, bine, nu auzeai asta la facultate sau la scoala ori la terasa, ci la sali de forta, sport, dar deja era si cu nume.
A nu stii de keto in 2009 la sali era ca si cum nu stii la puscarie de metode de furt si alte tehnici infractionale, nu merge.
Pe schizo nu am vazurt pe cineva sa dea efecte, poate asa placebo doar crezand ca ajuta.
Tu te simti bine de la alimentatie, ai energie mai multa, etc, ai mai slabit, pe partea alimentara, si e si normal.
Plus ca si psihic esti mai bine stiind ca slabesti si mananci sanatos, e clar ca te ajuta oricum.
Dar nu pe partea psihotica. Daca nu-ti mai iei tratamentul recazi iar.
Ok, acum te cred ca ai tinut keto. Mi s-a parut doar ciudat ca n-ai mentionat nimic de efecte ca gripa keto. Dar ai tinut demult, prin 2013, e de inteles. La mine nu e placebo chiar am avut mai multa energie si dorm mai profund.
M-am si concentrat mai bine la servici deci e ok. Acum ca vine iarna sper sa pot tine in continuare.
M-am si concentrat mai bine la servici deci e ok. Acum ca vine iarna sper sa pot tine in continuare.
Da, la tine a mers si e f bine dieta keto, nu e nici o problema. Dar a mers pe celelalte parti, nu pe partea psihotica, ca daca lasi tratamentul, iara recazi chiar daca pe restul tot mai bine esti adica energie, etc.
O sa o tii in continuare, de ce nu ? Nu are treaba cu anotimpul care e. Poate te obisnuiesti asa si stai mereu pe ea, ca am zis, rau nu face. Dar asta nu inseamna ca nu poti sa ramai la aceiasi greutate sau sa te ingrasi daca kcal sunt cat arzi, respectiv daca sunt peste. Pe prediabet ajuta clar.
Nu am avut nici un efect secundar de la keto dar nici ceva bun.
In prima saptamana am dat jos ceva desi nu trebuia, ca mancam cam cate kcal ardeam, dar era ca pierdusem apa mai multa ca in mod normal, cand nivelul de insulina e jos, se elimina mai multa apa, dar apoi am ramas cu greutatea aia mereu, ca era normal daca nu aveam deficit caloric.
O sa o tii in continuare, de ce nu ? Nu are treaba cu anotimpul care e. Poate te obisnuiesti asa si stai mereu pe ea, ca am zis, rau nu face. Dar asta nu inseamna ca nu poti sa ramai la aceiasi greutate sau sa te ingrasi daca kcal sunt cat arzi, respectiv daca sunt peste. Pe prediabet ajuta clar.
Nu am avut nici un efect secundar de la keto dar nici ceva bun.
In prima saptamana am dat jos ceva desi nu trebuia, ca mancam cam cate kcal ardeam, dar era ca pierdusem apa mai multa ca in mod normal, cand nivelul de insulina e jos, se elimina mai multa apa, dar apoi am ramas cu greutatea aia mereu, ca era normal daca nu aveam deficit caloric.
Lena8, tu ai cerut sa stearga adminul subiectul "Loc de impartasit experienta pozitiva cu dieta keto in boli cum e schizofrenia"? Sau a sters adminul ca asa a considerat?
Cum te mai simti?
Sper ca esti bine!
Cum te mai simti?
Sper ca esti bine!
Cei care ati mai scris pe topicul asta va recomand clipul urmator, e foarte valoros din punct de vedere al informatiilor
DE CE 95% SE ÎNGRĂȘĂ IAR DUPĂ CE AU SLĂBIT CU DIETĂ - DOCTOR CEZAR - iTHINK cu IUSTI FUDULU
... watch?v=1nDpVBEdSPU
DE CE 95% SE ÎNGRĂȘĂ IAR DUPĂ CE AU SLĂBIT CU DIETĂ - DOCTOR CEZAR - iTHINK cu IUSTI FUDULU
... watch?v=1nDpVBEdSPU
Esti indiscreta Clara. Poate ca nu vrea sa spuna.
@Lena8 Imi pare rau ca m-am luat de tine pe subiectul ala cu dieta keto. Nu am intentionat sa-ti cauzez neplaceri de vreun fel. Nu sunt conflictual, am scris atunci ca asa credeam, ca sa nu lasi tratamentul si sa recazi.
Ce chestii se intampla pe glob, atatea razboaie, necazuri si..noi...cu micile noastre probleme...:) sau poate la unii mai mari. de exemplu in Afganistan s-au impus conditii draconice de trai. Chiar si barbatii nu mai au aceleasi drepturi sau inlesniri ca in trecut.
@Lena8 Imi pare rau ca m-am luat de tine pe subiectul ala cu dieta keto. Nu am intentionat sa-ti cauzez neplaceri de vreun fel. Nu sunt conflictual, am scris atunci ca asa credeam, ca sa nu lasi tratamentul si sa recazi.
Ce chestii se intampla pe glob, atatea razboaie, necazuri si..noi...cu micile noastre probleme...:) sau poate la unii mai mari. de exemplu in Afganistan s-au impus conditii draconice de trai. Chiar si barbatii nu mai au aceleasi drepturi sau inlesniri ca in trecut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 9solian - libidou scazut
- 4Gabaran
- 4Prozac, pilula fericirii?De ce nu si la mine?
- 0Bromazepam inainte de operație?
- 7Miros de detergenti si tratament pentru anxietate
- 7Intrebare despre romparkin
- 6Ingrasat
- 2De la tratament?
- 11Rezolvarea insomniei date de Abilify
- 4Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 0Olanzapina
- 3Prozac e un antidepresiv sedativ sau activator?
- 4M-am ingrasat de la Rispolept 15 kg. Acum sunt pe Abilfy. Cum slabesc?
- 1Rispen in anxietate si atacuri de panica
- 4Tratamentul îmi reduce libidoul
- 3Medicamente sfaturi - olanzapina teva
- 0Schema de tratament
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice schimbarea tratamentului psihiatric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: