Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
Retin cu dificultate numele colegilor de la scoala si as vrea sa stiu cum imi pot imbunatatii memoria!
Am probleme cu orientarea in spatiu, intru usor in panica si mie teama si ma simt jenat fata de colegii de scoala!
Toate problemele au inceput in adolescenta dupa varsta de 7 ani cand dintr-o persoana vorbareata, extrovertita am devenit foarte anxios, preocupat excesiv de probleme minore de sanatate gen merg des la baie deci am cancer si voi muri in scurt timp si mie teama sa vorbesc cu parintiii pentru ca mie jena si mie teama sa primesc verdictul!
In urma unui atac de panica facut la scoala am avut senzatia ca aud doua voci care imi spuneau:
Noi suntem sefii tai
Noi stim totul despre tine
Noi decidem ce se va intampla cu viata ta
Colegii tai de scoala intentioneaza sau vor sa iti faca rau mai exact sa ma otraveasca
Mentionez ca dupa declansarea episodului am inceput tratament psihiatric cu haloperidol, diazepam si risperidona timp de 2 ani de zile in care au aparut stările de confuzie dezorientare si problemele cu memoria paranoia si obsesii care sau remis abia peste 3 sau 4 ani de zile!
As vrea sa stiu daca problemele cu memoria sunt cauza tratamentului ale unei boli si cum pot scapa de ele!
Am probleme cu orientarea in spatiu, intru usor in panica si mie teama si ma simt jenat fata de colegii de scoala!
Toate problemele au inceput in adolescenta dupa varsta de 7 ani cand dintr-o persoana vorbareata, extrovertita am devenit foarte anxios, preocupat excesiv de probleme minore de sanatate gen merg des la baie deci am cancer si voi muri in scurt timp si mie teama sa vorbesc cu parintiii pentru ca mie jena si mie teama sa primesc verdictul!
In urma unui atac de panica facut la scoala am avut senzatia ca aud doua voci care imi spuneau:
Noi suntem sefii tai
Noi stim totul despre tine
Noi decidem ce se va intampla cu viata ta
Colegii tai de scoala intentioneaza sau vor sa iti faca rau mai exact sa ma otraveasca
Mentionez ca dupa declansarea episodului am inceput tratament psihiatric cu haloperidol, diazepam si risperidona timp de 2 ani de zile in care au aparut stările de confuzie dezorientare si problemele cu memoria paranoia si obsesii care sau remis abia peste 3 sau 4 ani de zile!
As vrea sa stiu daca problemele cu memoria sunt cauza tratamentului ale unei boli si cum pot scapa de ele!
4 comentarii
Tulburările de atenție și memorie sunt cauzate de tratanent.
Bună ziua,
Cel mai probabil tulburările de memorie si orientare sunt cauzate de tratamentul urmat. Consultați neaparat un medic psihiatru.
Cel mai probabil tulburările de memorie si orientare sunt cauzate de tratamentul urmat. Consultați neaparat un medic psihiatru.
Discută cu psihiatrul, poate îți schimbă sau adaugă ceva la tratamentul urmat.
Tie ti ar trebui niste antidepresive, Nu antipsihotice, intru cât sunt prea sedative si afecteaza capacitatea de procesare a mintii tale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Anxietate- oare functioneaza tratamentul?
- 0Disfunctie Erectila
- 11Episod depresiv recurent
- 2Rispolept Consta ?
- 5Tulburare discordanta
- 14Dureri osoase de la medicația antipsihotică??
- 3Abilify efecte secundare
- 13Zyprexa + Alcool
- 4Duloxetina
- 4Nu pot sa adorm si ma simt obosita
- 6Medicamente care se dau doar seara
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 5Care i boala mea ? Sensibilitatea ?
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 5Pierzi din memorie daca consumi carne??
- 3Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept
- 29Haloperidol in doza mica 1.5-3mg/zi in loc de anitpsihotice atipice gen Abilify de 10mg
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 13Evitati medicamentele generice
Mai multe informații despre: orientarea in spatiu medicamente psihiatrice afectarea memoriei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: