Oare am ramas gravida? urgent va rog!
Buna.Am o mare problema, am facut sex neprotejat cu prietenul meu cam la 7-8 zile dupa ce mi-a trecut ciclul menstrual iar acesta sa terminat in mine.E posibil sa ramai gravida dupa ciclu?Am inteles ca 10 zile dupa ciclu nu se poate dar nu stiu daca este adevarat si am nevoie de un sfat!Dupa cat timp imi pot face un test de sarcina?Va rog ajutati-ma:(!!!Multumesc
21 comentarii
Situatia ta nu e prea roz.Garantat poti ramane insarcinata, nu stiu cine ti-a spus aberatii.Cat timp a trecut de la contactul sexual?Poate mai poti lua pastila de a doua zi.Ca idee, a 14-a zi(calculand din prima zi a menstruatiei) este cea mai periculoasa la majoritatea femeilor, atunci provocandu-se ovulatia.Testul de sarcina se face de obicei la 3 sap[tamani dupa contactul sexual sau la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei.Poti face si mai devreme, dar nu stiu cat e de concludent.
P.S Foloseste intotdeauna mijloace de protectie(anticonceptionale, p[rezervative), nu mai asculta sfaturi aberante, de genul celui mentionat mai sus...cu cele 10 zile.
P.S Foloseste intotdeauna mijloace de protectie(anticonceptionale, p[rezervative), nu mai asculta sfaturi aberante, de genul celui mentionat mai sus...cu cele 10 zile.
De unde ai aflat tu calculul asta?! Acum depinde cate zile te tine menstruatia, dar se pare ca ai avut contactul sexual chiar la inceputul perioadei fertile. Mai degraba cu 10 zile inainte de menstruatie e mai sigur, dar nu e metoda sigura 100%. Ovulatia poate fi diferita de la femeie la femeie, chiar de la luna la luna uneori. In principiu cam in a 14 zi numarand de la PRIMA zi de menstruatie (nu de cand se termina) apare ovulatia. De asta e bine sa iei o marja de siguranta.
Testul de sarcina il poti face la minimum 7-9 zile de la contactul sexual. Dar vezi ca scrie pe prospesctul fiecarui test.
Numai Bine!
Am scris deodata cu Bestiutza, mesajul e acelasi, ai grija de tine!
Testul de sarcina il poti face la minimum 7-9 zile de la contactul sexual. Dar vezi ca scrie pe prospesctul fiecarui test.
Numai Bine!
Am scris deodata cu Bestiutza, mesajul e acelasi, ai grija de tine!
Au trecut deja 3 zile de la contactul sexual, asa ca singura modalitate care a mai ramas este asteptarea.Multumesc frumos de raspunsuri!
Mi-am facut testul de sarcina peste 12 zile si mi-a aparut decat o liniuta...deci asta inseamna ca nu sunt insarcinata sau ar trebui sa il mai fac peste ceva timp deoarece a fost prea devreme?
Daca intarzie menstruatia, refa testul. Daca vine normal, e clar ca nu esti insarcinata. Si acum, aproape sigur, nu esti insarcinata.
Multumesc frumos de raspuns si o sa refac testul daca intarzie menstruatia.
am si eu o intrebare.iau anticonceptionale yasmin de 4 luni, insa ultimul blister l-am inceput cu o zi mai tarziu, pe data de 27 aprilie.problema este ca pe data de 21 am avut contact sexual neprotejat, pe 22 mi-a si venit ciclul, ultima pilula din blisterul 3 am luat-o pe data de 18 aprilie.exista vreun risc sa raman insarcinata?
Daca ai avut contactul neprotejat cu o zi inainte sa-ti vina menstruatia nu ai ramas gravida.
Buna seara ! pe 17 am avut ultimul CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou. Pe 15 ar fi trebuit sa am noul CM insa nu a aparut, dar de cateva zile am dureri de rinichi si ovare.. si uneori o senzatie de usturime cand urinez la nivelul rinichilor. Astazi pe la 20:30 m-am ridicat brusc de pe scaun si am simtit o durere foarte intepatoare sub abdomen, la nivelul ovarelor, intre solduri. Precizez ca sanii nu s-au intarit si nici nu ma dor. Poate fi vorba de o sarcina ?
100% nu e sigur nici ca da, nici ca nu, , , Era inaintea perioadei fertile, dar uneori ovulatia nu apare la data fixa. Fa-ti maine test de sarcina. Oricum ar fi bine sa faci macar o ecografie pelvina si analize urina.
Imi e foarte, foarte teama de rezultat. Sunt foarte speriata si nelinistita..
Acum 10 minute am gasit o pata maronie pe lenjerie.. Doamne, sunt din ce in ce mai ingrijorata..
Fa-ti testul si mergi la control la urologie si ginecologie sa scapi de stres!
OK.. va multumesc pentru raspunsuri si pentru timpul acordat.
Mi'am facut testuuuuuuuuul ! O singura liniutaaaa ! Sa ma bucur sau e prea devreme ?
Bucura-te, daca au trecut mai mult de 7-9 zile de contactul sexual presupus cu risc, testul e valabil. Poti sa-l repeti peste cateva zile daca nu-ti vine menstruatia, dar 99% e sigur ca nu e sarcina daca ai facut testul cum trebuie.
au trecut 20 de zile de atunci.. :D va multumesc !
Am un nou simptom.. de aseara ma dor sfarcurile..
Refa testul si programeaza-te la consult ginecologic. De la distanta, , , , orice e posibil.
Poate e pe fond hormonal, depinde de multe. Inclusiv de teama de a nu fi gravida, , ,
Poate e pe fond hormonal, depinde de multe. Inclusiv de teama de a nu fi gravida, , ,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 5Este posibila o sarcina?!
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 12mai vreau un sfat... despre anticonceptionale
- 8Daca sunt insarcinata
- 5Este posibila o sarcină?
- 4Care este riscul...?
- 0oare sunt insarcinata?
- 3ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia?
- 4risc de sarcina?
- 3sarcina sau nu?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 5Sarcina??
- 0Sarcina sau nu?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 1Am rămas gravidă?
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: