posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog

27-06-2009
Shoby
Nu este medic/terapeut
Shoby
Am facut sex cu prietena mea si dupa 2 zile a inceput sa se vaite de burta.si eu am zis ca e bine ca ia venit ciclul.dar dupa vreo 4 zile sa vaitat intro dimineata ca o doare stomacul dar inca nam aflat motivul de ce.presupun ca nu ar trebui sami fac vreo grija avand in ved k doar la inceputul sexului nu am purtat prezervativ si dupa mi lam pus si ejacularea a fost ok sa zic asa a fost unde trebuie.nu sa rupt nu sa intamplat nimic.e totul in regula
9 comentarii
0
27-06-2009, ora 10:10
Amalia24
Nu este medic/terapeut
Amalia24
Burta poate o durea din cauza ca trebuia sa i vina menstruatia sau avea. cand ramai insarcinata nu te doare burta. poate sa faca un test de sarcina la 14 zile dupa contactul sexual.
0
27-06-2009, ora 10:28
Shoby
Nu este medic/terapeut
Shoby
Pei da ca am vorbit cu ea si o durea ca avea.si testu da rez cat la suta sigur dupa 14 zile
0
27-06-2009, ora 14:20
Amalia24
Nu este medic/terapeut
Amalia24
un test de sarcina da un rezultat de 99 dupa 14 zile.de preferinta sa fie facut dimineata la trezire.Dar nu cred ca e insarcinata mai ales ca zici ca ati avut grija. Numai bine.
0
27-06-2009, ora 14:57
timeamic
Nu este medic/terapeut
timeamic
Sa nu iti faci probleme in legatura cu o eventuala sarcina E prea mult prea devreme Dupa 2 zile nu se poate vorbi de asemenea simptome Dupa 7 zile dupa acea perioada critica daca voi ati calculat-o se poate efectua un test de sarcina nu neaparat dimineata si se pot afla rezultatele 100 daca prietena ta nu si-a administarat medicamente care sa tulbure rezultatele...Acele dureri de abdomen se datoreaza altor probleme cu siguranta.Daca nu stiti cum sa va calculati perioada de care sa va feriti spuneti Va doresc...liniste
0
27-06-2009, ora 15:54
Shoby
Nu este medic/terapeut
Shoby
mc mult.da nu cred ca ar trebui sami fac grija de loc pana la urma.deci daca dupa contact in 2 zile ia venit si a durat cat ar trebui la ea gen sa nu stiu daca e si in general valabil 4 zile cam asa nu as avea de ce sami fac griji deloc.hm oricum un test ar fi ok.
0
27-06-2009, ora 22:12
timeamic
Nu este medic/terapeut
timeamic
Nici nu te mai gandi la teste...Imi vei da dreptate.Bea o bere...si uita Toate cele bune
0
28-06-2009, ora 12:43
Amalia24
Nu este medic/terapeut
Amalia24
ca stii pe viitor un test de sarcina cel normal.. da un raspuns concret la 14 zile.la 7 zile se face analiza sangelui ca sa poti afla daca esti insarcinata. Dar asa cum ti au mai zis si altii nu cred ca e insarcinata.Nu ti mai fa griji.
0
28-06-2009, ora 16:09
Shoby
Nu este medic/terapeut
Shoby
mc mult:.asa e sincer chiar am fost sa beau.dar un suc ca acum e perioada de bac.oricum am sa mai recomand forumul asta la cei care chiar au ceva mult mai serios decat mine .Sanatate si noroc.
0
29-06-2009, ora 10:16
timeamic
Nu este medic/terapeut
timeamic
apropo de rezultatul concret la 7 zile am vorbit din proprie experienta. Si experienta si copil am. Nu trebuie sa astepti 14 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •