posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
Am facut sex cu prietena mea si dupa 2 zile a inceput sa se vaite de burta.si eu am zis ca e bine ca ia venit ciclul.dar dupa vreo 4 zile sa vaitat intro dimineata ca o doare stomacul dar inca nam aflat motivul de ce.presupun ca nu ar trebui sami fac vreo grija avand in ved k doar la inceputul sexului nu am purtat prezervativ si dupa mi lam pus si ejacularea a fost ok sa zic asa a fost unde trebuie.nu sa rupt nu sa intamplat nimic.e totul in regula
9 comentarii
Burta poate o durea din cauza ca trebuia sa i vina menstruatia sau avea. cand ramai insarcinata nu te doare burta. poate sa faca un test de sarcina la 14 zile dupa contactul sexual.
Pei da ca am vorbit cu ea si o durea ca avea.si testu da rez cat la suta sigur dupa 14 zile
un test de sarcina da un rezultat de 99 dupa 14 zile.de preferinta sa fie facut dimineata la trezire.Dar nu cred ca e insarcinata mai ales ca zici ca ati avut grija. Numai bine.
Sa nu iti faci probleme in legatura cu o eventuala sarcina E prea mult prea devreme Dupa 2 zile nu se poate vorbi de asemenea simptome Dupa 7 zile dupa acea perioada critica daca voi ati calculat-o se poate efectua un test de sarcina nu neaparat dimineata si se pot afla rezultatele 100 daca prietena ta nu si-a administarat medicamente care sa tulbure rezultatele...Acele dureri de abdomen se datoreaza altor probleme cu siguranta.Daca nu stiti cum sa va calculati perioada de care sa va feriti spuneti Va doresc...liniste
mc mult.da nu cred ca ar trebui sami fac grija de loc pana la urma.deci daca dupa contact in 2 zile ia venit si a durat cat ar trebui la ea gen sa nu stiu daca e si in general valabil 4 zile cam asa nu as avea de ce sami fac griji deloc.hm oricum un test ar fi ok.
Nici nu te mai gandi la teste...Imi vei da dreptate.Bea o bere...si uita Toate cele bune
ca stii pe viitor un test de sarcina cel normal.. da un raspuns concret la 14 zile.la 7 zile se face analiza sangelui ca sa poti afla daca esti insarcinata. Dar asa cum ti au mai zis si altii nu cred ca e insarcinata.Nu ti mai fa griji.
mc mult:.asa e sincer chiar am fost sa beau.dar un suc ca acum e perioada de bac.oricum am sa mai recomand forumul asta la cei care chiar au ceva mult mai serios decat mine .Sanatate si noroc.
apropo de rezultatul concret la 7 zile am vorbit din proprie experienta. Si experienta si copil am. Nu trebuie sa astepti 14 zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2need help: sunt insarcinata?
- 2sint insarcinata?
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 0sa fie sarcina oare?
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 5ciclu neregulat sau sarina?
- 1ajutor: am sanse sa fiu insarcinata?
- 4Exista un risc de sarcina?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 1E posibil?
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 0Anticonceptionale cerazette
- 4Sanse sarcina.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: