Cum se poate renunța la tratament cu Xeplion?
Vreau să renunț la tratamentul cu Xeplion. Știu că trebuie să renunț treptat, ca altfel intru în sevraj. A mai renunțat cineva la antipsihotice definitiv? Eu nu mai vreau să iau antipsihotice în viața mea. Și nu îmi pasa ca o sa ajung închisă într-o camera cu cheie și mai știu eu ce. De cât să mor de cancer de colon și obezitate și diabet și alte boli, mai bine mă chinui cu boala asta urâtă. M-am mai chinuit și în trecut. O mai fac și acum...Pentru mine alta soluție nu există, decât sa mă las de tratament. A fost destul 5 ani...
Va rog sa-mi spuneți o metodă cum sa ma las de tratament. Luna asta e ultima în care mai suport injecția asta...și toate reacțiile ei adverse.
Vreau păreri doar de la cei care au trecut prin aceeași experiență! Si sa nu-mi veniți unii dintre voi cu propoziții de genul:, , Nu te lasă de tratament că intri în episod și iți distrugi viitorul." Si acum sunt în episod și viitorul meu e deja distrus, deci... ;-)
Va rog sa-mi spuneți o metodă cum sa ma las de tratament. Luna asta e ultima în care mai suport injecția asta...și toate reacțiile ei adverse.
Vreau păreri doar de la cei care au trecut prin aceeași experiență! Si sa nu-mi veniți unii dintre voi cu propoziții de genul:, , Nu te lasă de tratament că intri în episod și iți distrugi viitorul." Si acum sunt în episod și viitorul meu e deja distrus, deci... ;-)
1 comentarii
Renunțarea se face numai după o schemă de tratament pe care o face psihiatrul, altfel intri în sevraj. Calculează costurile comparativ cu beneficiile unei astfel de renunțări și vezi dacă merită.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 130TONOTIL-N
- 5cipralex si kilograme in plus
- 1intreruperea tratamentului pshiatrie
- 3Seroxat ! Folosește cineva ? Cât de eficient este ?
- 3Intrebare medicamentatie.
- 2Cel mai nou antipsihotic alocat in România si in lume
- 1Prozac original sau fluoxetina generic?
- 30A trecut cineva cu succes de la Rispolept la Abilify?
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 7Cu ce inlocuiesc VENLAFAXINA?
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 3Prozac e un antidepresiv sedativ sau activator?
- 4Criza olanzapina
- 3Cum sa renunț la tratament?
- 35-hpt
- 2Medicamentele psihiatrice cresc singure glicemia?
- 1Incepere tratament disparitie somn :)
- 5Leponexul creeaza toleranta?
Mai multe informații despre: antipsihoticele medicamente psihiatrice schimbarea tratamentului psihiatric
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: