Cum se poate renunța la tratament cu Xeplion?

05-02-2021
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Vreau să renunț la tratamentul cu Xeplion. Știu că trebuie să renunț treptat, ca altfel intru în sevraj. A mai renunțat cineva la antipsihotice definitiv? Eu nu mai vreau să iau antipsihotice în viața mea. Și nu îmi pasa ca o sa ajung închisă într-o camera cu cheie și mai știu eu ce. De cât să mor de cancer de colon și obezitate și diabet și alte boli, mai bine mă chinui cu boala asta urâtă. M-am mai chinuit și în trecut. O mai fac și acum...Pentru mine alta soluție nu există, decât sa mă las de tratament. A fost destul 5 ani...
Va rog sa-mi spuneți o metodă cum sa ma las de tratament. Luna asta e ultima în care mai suport injecția asta...și toate reacțiile ei adverse.
Vreau păreri doar de la cei care au trecut prin aceeași experiență! Si sa nu-mi veniți unii dintre voi cu propoziții de genul:, , Nu te lasă de tratament că intri în episod și iți distrugi viitorul." Si acum sunt în episod și viitorul meu e deja distrus, deci... ;-)
1 comentarii
1
11-02-2021, ora 07:55
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Renunțarea se face numai după o schemă de tratament pe care o face psihiatrul, altfel intri în sevraj. Calculează costurile comparativ cu beneficiile unei astfel de renunțări și vezi dacă merită.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul