Vreau sa slabesc 15 kg.
Buna, sunt Robert si am 20 de ani, 1.77 m si 85 kg, si as dori sa slabesc in jur de 15 kg. Am incercat sa tin diete, am iesit la alergari (cam o jumatate de ora pe zi) dar dupa vreo 2 saptamani am renuntat pentru ca nu am vazut rezultate. As dori sa scap de kilogramele in plus ca deja mi jena sa ma duc sa fac innot sau sa stau in tricou din cauza formelor care se vad. Va rog mult dati-mi un sfat ce sa mai incerc. Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna Robert,
Sotul meu a slabit din decembrie 2009 pana in martie 2010, 17 kg, mancand sanatos si facand sala de 4 ori pe saptamana.La sala a fost ajutat de un antrenor personal, care l-a sfatuit si in conceperea meniurilor.Pentru faza de slabire, nu a facut deloc antrenamente de forta, ci a mers pe cardio (banda) si spinning.
In ziua cand s-a dus prima data la sala a renuntat si la tigara..asa ca se poate renunta la fumat si sa slabesti aproape 20 de kg.
Sportul este esential pt un barbat, incearca sa mananci 3 mese pe zi si 2 gustari, limiteaza consumul de hidrati de carbon, mananca proteine de calitate, multe legume, un fruct maxim 2 pe zi...si sigur vei vedea rezultate.
Sotul meu a slabit din decembrie 2009 pana in martie 2010, 17 kg, mancand sanatos si facand sala de 4 ori pe saptamana.La sala a fost ajutat de un antrenor personal, care l-a sfatuit si in conceperea meniurilor.Pentru faza de slabire, nu a facut deloc antrenamente de forta, ci a mers pe cardio (banda) si spinning.
In ziua cand s-a dus prima data la sala a renuntat si la tigara..asa ca se poate renunta la fumat si sa slabesti aproape 20 de kg.
Sportul este esential pt un barbat, incearca sa mananci 3 mese pe zi si 2 gustari, limiteaza consumul de hidrati de carbon, mananca proteine de calitate, multe legume, un fruct maxim 2 pe zi...si sigur vei vedea rezultate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ce am? Ce fac? M-am ingrasat 8 kg in 6 luni!
- 2As dori si eu daca se poate o dieta
- 2Doresc sa slabesc sanatos...
- 742Herbalife?
- 2cura de slabire
- 5am nevoi de un medic nutritonist
- 3poftiti la slabit!
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 2cura de slabire - 45 ani
- 191Poftiti la slabit !!!
- 3vreau sa slabesc.. ce stiti despre Herbalife?
- 9Vreau si eu sa slabesc!
- 3pierdere in greutate
- 0lecitina forte slabeste ?
- 6As putea slabii 15 kg cu aceasta dieta?
- 0leg magic
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 2Obezitate. Ajutor. Cum să slăbesc măcar 10-15 kg?
Mai multe informații despre: Slabirea cura de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Cele mai populare diete în România anului 2016
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești
- Regim de slăbit rapid
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: