Cum pot sa scap de depresie?
asi dori sa stiu cum pot sa trec de aceasta depresie... acum 4 saptamani a murit mama si eu am stat in ultimele ei clipe cu ea de atunci eu am numai cosmaruri si nu ma simt bine deloc... simt ca inebunesc, am fost la un psiholog si mi spus ca am tulburari depresive va rog ajutati-ma
4 comentarii
Elena - Diana,
Nu pot sa-ti spun ca stiu sau simt exact prin ce treci, desi aceeasi drama am trait-o si eu mai mult decat intens o perioada indelungata din viata mea.
Nu pot sa-ti spun aceste lucruri, dar poti sa stii ca imi pasa de starea celor care au probleme cum ai si tu.
E cea mai urata boala a unui om. E o stare care ne departeaza de noi insine si de Dumnezeu, in acelasi timp.
Nu stiu exact ce varsta aveti, ce lucrati, poate ne dati unele detalii.
Ar fi bine sa mergeti la un psihiatru bun, sper ca veti primi raspunsuri si de la persoane avizate din cadrul acestui forum.
Personal, dupa moartea mamei am suferit o perioada f. lunga deoarece au mai intervenit alte probleme externe.
Dar, cel mai bine m-am vindecat atunci cand L-am redescoperit pe Dumnezeu si dragostea Lui mareata pentru noi, oamenii.
Va recomand cu caldura sa cititi cartea DIVINA IUBIRE de Gene Edwards, editura Life Publichers International, dar ati intelege-o si mai bine, daca ati cunoaste Sfanta scriptura.
Eu m-am simtit realmente transformata (vindecata sufleteste) in urma citirii acesteea.
Va doresc insanatosire grabnica!
Nu pot sa-ti spun ca stiu sau simt exact prin ce treci, desi aceeasi drama am trait-o si eu mai mult decat intens o perioada indelungata din viata mea.
Nu pot sa-ti spun aceste lucruri, dar poti sa stii ca imi pasa de starea celor care au probleme cum ai si tu.
E cea mai urata boala a unui om. E o stare care ne departeaza de noi insine si de Dumnezeu, in acelasi timp.
Nu stiu exact ce varsta aveti, ce lucrati, poate ne dati unele detalii.
Ar fi bine sa mergeti la un psihiatru bun, sper ca veti primi raspunsuri si de la persoane avizate din cadrul acestui forum.
Personal, dupa moartea mamei am suferit o perioada f. lunga deoarece au mai intervenit alte probleme externe.
Dar, cel mai bine m-am vindecat atunci cand L-am redescoperit pe Dumnezeu si dragostea Lui mareata pentru noi, oamenii.
Va recomand cu caldura sa cititi cartea DIVINA IUBIRE de Gene Edwards, editura Life Publichers International, dar ati intelege-o si mai bine, daca ati cunoaste Sfanta scriptura.
Eu m-am simtit realmente transformata (vindecata sufleteste) in urma citirii acesteea.
Va doresc insanatosire grabnica!
PS: mai puteti citi de la aceeasi editura: "Jurnalul unei inimi zdrobite" de Ruth Graham - autoarea imbina povestirea cu poezia proprie, venind cu exemple inedite din experienta personala;
Mai exista cartile lui Jony Eareckson Tada - ajunsa celebra scriitoare -si nu numai- dupa un accident care a lasat-o paralizata de la gat in jos.
Toate necazurile noastre par mai mici in comparatie cu ce veti gasi in cartile acesteia: JONY, apoi UN PAS MAI DEPARTE, CERUL, ...etc.
Mai exista cartile lui Jony Eareckson Tada - ajunsa celebra scriitoare -si nu numai- dupa un accident care a lasat-o paralizata de la gat in jos.
Toate necazurile noastre par mai mici in comparatie cu ce veti gasi in cartile acesteia: JONY, apoi UN PAS MAI DEPARTE, CERUL, ...etc.
Este firesc sa fii trista, ai pierdut cea mai draga fiinta. Imi pare rau de mama ta.Sincere condoleante!
aceeasi drama o simt si eu, in urma cu un an mi-a murit si mie sotul care am suferit alaturi de el o mare durere fiind linga el pina la ultima suflare datorita faptului ca a suferit enorm nu pot sa mi-l scot din gind nici cum.mai precis nu ma pot linisti de loc.Nu mai stiu nici eu ce sa mai fac dar totusi eu cred caci alinarea o sa o avem prin rugaciune catre cel de sus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Fizic sau psihic?
- 27depresie neelucidata
- 48Depresie
- 9Nu stiu cum sa procedez, cine imi poate da un sfat ?
- 8tulburari anxios depresive, in urma unui stres indelungat
- 0Posibila depresie? Sau atac de panica?
- 26A luat cineva Seroquel XR 300?
- 13psihoza sau depresie
- 5depresie, anxietate.
- 25Depresia reactiva si depresia endogena
- 9Posibil din depresie in schizofrenie?
- 27Sufar oare de depresie?
- 11Nu-i pot lasa pe oameni sa se apropie de mine.
- 93Anxietate si depresie, ce ma fac?
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 3Depresie severa
- 24Depresie
- 3Stare depresiva de pe urma expunerii la soare
- 15Depresie severa 1 an
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: