depresie, luare in greutate, lipsa dorintei sexuale, apatie

12-06-2012
calin24
Nu este medic/terapeut
calin24
Buna ziua,

Am 28 de ani si sunt un tip care face sport, am un job care implica multe deplasari; deci sunt un tip destul de activ. De unde timp insa am inceput sa iau in greutate foarte mult si in scurt timp si in special in zona abdomenului.. Alte simptome pe care le am sunt: depresie, lipsa dorintei sexuale si dificultatea in a mentine o erectie mai mult timp, apatie, oboseala permanenta, probleme de concentrare. Dieta mea nu este foarte sanatoasa, insa imi este greu sa cred ca doar din cauza ei sau a stresului se intampla toate aceste lucruri. Senzatia de foame este aproape permanenta iar tulburarea sexuala ma face sa ma ingrijorez. Inainte aveam o dorinta sexuala oarecum exacerbata insa acum am cazut in extrema opusa. Puteti sa imi dati un sfat?
4 comentarii
0
12-06-2012, ora 22:54
Valy03
Nu este medic/terapeut
Valy03
Buna ziua as vrea si eu o interpretare de urocultura
Urocultura 1000 UFC/ml
PH 5
Densitate 1.030 normal ar fi 1.015 - 1.025
Bilirubina negativ
Urobilinogen norm
Corpi cetonici negativ
Acid ascorbic negativ
Glucoza normal - negativ
Proteine 30mg/dl normal trebuiea sa fie negativ
leucocite negativ
Nitriti Neg
Sediment
Celule epiteliale plate RARE
Leucocite RARE
Cristale acid uric RARE
Flora microbiana RARA
0
13-06-2012, ora 11:54
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
calin24, in primul rand trebuie sa iti imbunatatesti parerea persoanla despre tine insuti, faptul ca tu nu te consideri atragator poate fi un motiv important al lipsei dorintei sexuale si totodata al imposibilitatii mentinerii unei erectii pe o perioada mai mare de timp. Probabil esti si obosit datorita job-ului solicitant si care include multe deplasari, totul asocitat cu o alimentatie deficitara, este simplu de identificat ce ti se intampla.
Un barbat trebuie sa fie bine hranit pentru a performa sexual, odihnit, bine dispus, si lista poate continua. Nu ai nicio problema medicala, ai inaintat in varsta, stresul este mai mare, este normal ceea ce ti se intampla.
Incearca sa dormi mai mult, incearca sa ai o alimentatie potrivita ( ia si niste vitamine daca ai o alimentatie deficitara), incearca sa slabesti daca asta te nemultumeste foarte mult cu privire la aspectul tau, si cu siguranta performantele tale sexuale se vor imbunatati, iar libidoul va reveni.
0
18-06-2012, ora 23:24
deea74
Nu este medic/terapeut
deea74
eu cred ca porblema ta e exclusiv pe fond psihic, nu trebuie sa te ingrijorezi. si eu am trecut prin aceeasi problema, timp de 2 ani de zile... la mine a durat atat de mult ca am fost f. dezorientata, nu stiam ce se intampla cu mine. ai cumva si angoase, sentimente de frica inexplicabila? de unde esti, te-ai gandit vreodata sa vezi un terapeut? :)
0
28-07-2012, ora 01:28
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Gata ati inceput toti cu psihicul.V-ati gandit ca poate are o dereglare hormonala?De aici probleme erectie, depresie, ingrasare in zona abdomenului and so on.
Calin eu zic sa mergi la un endocrinolog aceleasi probleme le am si eu dar ma stiu de mica cu probleme hormonale.
Eu in o luna m-am ingrasat 7 kg desi abia am mancat ceva//de la o mica nimfomana am ajuns sa nu mai simt nevoia ba chiar sa ma irite ideea de sex plus cele enumerate de el.Merita verificat.Poti sa-mi dai mesaj oricand calin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depresia la vârstnici
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  • Efectele lipsei activității sexuale
  •