Lamurire prescriptie doctor psihoterapeut
Buna ziua,
Acum o luna am fost la medicul psihoterapeut local. Am fost la el pentru ca incepusem sa am niste cosmaruri foarte puternice, precum si o usoara depresie. Acesta mi-a prescris urmatoarea reteta:
actovegin si milgama, cate o pastila dimineata, un drajeu de actovegin la pranz si jumatate de imovane seara. De asemenea, luam si gluconat de calciu, cate o fiola tot dimineata.
Stiu ca nu este bine sa pun la indoiala medicul, dar a trecut o luna si nu simt nicio schimbare. Va puteti exprima o opinie asupra acestei retete? Tin sa mentionez ca zilele trecute am avut dureri foarte puternice de cap, precum si un sentiment puternic de apatie.
Acum o luna am fost la medicul psihoterapeut local. Am fost la el pentru ca incepusem sa am niste cosmaruri foarte puternice, precum si o usoara depresie. Acesta mi-a prescris urmatoarea reteta:
actovegin si milgama, cate o pastila dimineata, un drajeu de actovegin la pranz si jumatate de imovane seara. De asemenea, luam si gluconat de calciu, cate o fiola tot dimineata.
Stiu ca nu este bine sa pun la indoiala medicul, dar a trecut o luna si nu simt nicio schimbare. Va puteti exprima o opinie asupra acestei retete? Tin sa mentionez ca zilele trecute am avut dureri foarte puternice de cap, precum si un sentiment puternic de apatie.
4 comentarii
Mergi din nou la medicul care ti-a prescris tratamentul, dupa o luna oricum trebuie sa mergi la control si spune-i ca starile nu s-au imbunatatit si poate iti schimba tratamentul.
Buna ziua,
In primul rand, cred ca vorbiti de medic psihiatru. Psihoterapia este o supraspecializare a psihologilor si a medicilor care au competente in psihiatrie.
In al doilea rand, daca simtiti ca nu va ajuta tratamentul, este extrem de indicat sa mergeti sa vorbiti cu medicul dvs pentru a incerca o alta schema de tratament. Pe de alta parte, daca nu sunteti multumit de modul in care abordeaza problematica dvs puteti apela la alt medic, tot in specializarea psihiatrie pentru a gasi tratamentul care sa va ajute real.
Totusi, poate incercati si cateva sedinte de psihoterapie, care s-ar putea sa va ajute real. Acestea nu constau in pastile, ci in a sta de vorba cu o persoana specializata si acreditata ca psihoterapeut.
In primul rand, cred ca vorbiti de medic psihiatru. Psihoterapia este o supraspecializare a psihologilor si a medicilor care au competente in psihiatrie.
In al doilea rand, daca simtiti ca nu va ajuta tratamentul, este extrem de indicat sa mergeti sa vorbiti cu medicul dvs pentru a incerca o alta schema de tratament. Pe de alta parte, daca nu sunteti multumit de modul in care abordeaza problematica dvs puteti apela la alt medic, tot in specializarea psihiatrie pentru a gasi tratamentul care sa va ajute real.
Totusi, poate incercati si cateva sedinte de psihoterapie, care s-ar putea sa va ajute real. Acestea nu constau in pastile, ci in a sta de vorba cu o persoana specializata si acreditata ca psihoterapeut.
Nu e nimic pentru depresie in ce ati enumerat.
Trebuie sa va adresati medicului psihiatru care sa va monitorizeze lunar.
Trebuie sa va adresati medicului psihiatru care sa va monitorizeze lunar.
Bună ziua, sugerez sedinte de psihoterapie concomitent cu tratament medicamentos(si consultati alt medic psihiatru).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Depresie si acupunctura
- 22Efectele antidepresivelor
- 43Care este diferenta dintre anxio-depresie si schizofrenie?
- 41Depresie anxioasa
- 3135Medicamente antidepresive?
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 10sunt bolnav psihic diagnosticul tulburare anxios depresiva
- 14destul de des ma trezesc foarte depresiva
- 9depresie, anxietate-help!
- 3ma tem in genere de noapte, nu pot dormi singura in casa nici intr-un caz
- 6asa se manifesta depresia?
- 20Sunt extremist... sau prea bun, prea optimist, sau invers..
- 8Diabetul tip 2 si depresia
- 6Fobia de moarte; am consumat etnobotanice si mi-a fost rau o saptamana
- 9Nu vreau sa ajung o leguma! :(
- 6Tulburarea depresiv anxioasa
- 6EMANERA - depresie?
- 5depresie, anxietate.
- 16Depresie insotita de atacuri de panica
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: