hipertrofie de cornete.. nu pot sa respir, transpir des la nivelul frunctii si imi lacrimeaza ochii
acum 2 luni am observat ca nu pot respira cu nara dr. am forst la un medic ORL chirurg si dupa examinarea narilor mi-a zis de hipetrofie de cornete. mi-a recomandat bineinteles SAF si interventie chirurgicala. numai ca eu iau zilnic warfarina pt ca am factor V leiden si orice interventie chirurgicala este o reala problema. pe langa faptul ca nu pot trage aer in piept normal am si dese transpiratii reci la nivelul fruntii, iar seara imi lacrimeaza abundent ochiul pe partea pe care stau. as fi foarte recunoscatoare de sfaturi. multumesc
6 comentarii
pe forum, aici, gaseste recomandari de tratament cu colargol. aromoterpie s.a
deasemenea se poate face 0o interventie pe cornete cu radiofrecventa.fara riscul sangerarii
deasemenea se poate face 0o interventie pe cornete cu radiofrecventa.fara riscul sangerarii
multumesc d-lui doctor pt raspuns; interventia cu radiofrecventa presupune si anestezie?
intre timp m-am taiat la o mana si un deget s-a infectat. am fost la medicul de familie si mi-a dat clyndamicin, in ideea ca am si sinuzita. dupa 2 pastile de 600 am facut pe maiini, pe palme si mai ales pe fese o iritatie rosie, maiinile ma furnica si ma mananca usor. este o reactie alergica?
da. este reactie aliergica
se poate stopa cu Aerius 1 pe zi
si se intrerupe antibioticul
pentru radiofrecventa se face anestezie locala.. prin atingere.. fara injectabil
se poate stopa cu Aerius 1 pe zi
si se intrerupe antibioticul
pentru radiofrecventa se face anestezie locala.. prin atingere.. fara injectabil
multumesc de raspuns, imi puteti recomanda unde sa fac acesta interventie?multumesc
Bucuresti. Cluj. Sibiu. Bacau. Iasi. Pascani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 17colargol..alergie e posibil?
- 4Insuficienta respiratorie cronica latenta
- 8lipsa aer
- 7Inca o intrebare..chiar e pe fond psihic?
- 2hipertrofie cornete nazale- Rog pentru Dr. Flueraru
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 2palpitatii ale inimii si insuficienta respiratorie
- 15Hipertrofia de cornete nazale..
- 3Probleme respiratorii si insuficienta cardiaca
- 5Pansinuzita cranio-faciala
- 2tusa seaca noapte ce imi trerupe respiratia
- 6Problema respiratorie
- 1Intrebare problema respiratorie
- 2HIPERTROFIE CORNETE
- 1Hipertrofie mucoasa nazala + deviație sept
- 1Operatie hipertrofiere cornete nazale inferioare
- 4Rinita hipertrofica
- 2Pentru domnul doctor Valeriu
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie hipertrofia cornetelor nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: