Rinita cronica, deviatie de sept nazal.
Buna ziua,
de multa vreme am probleme cu respiratia, adica respir foarte greu pe nas. Uneori dureaza cateva ore. Imi pun picaturi de bixtonim in nas si imi trece. Am fost la doctorul orl-ist si mi-a facut pana acum 5 operatii de cauterizare, adica de curatire a mucoasei nazale.M-am cam saturat fiindca trebuie sa merg si a 6a oara.Sunt si alergica la penicilina. Doctorul mi-a zis ca am si deviatie de sept.Operatia de cauterizare trebuie facuta cu laser si costa foarte mult. De asemenea operatia de deviatie de sept e foarte scumpa.Cat pot sa mai stau fara aceste operatii?Pentru ca imi trebuie multi bani pentru ambele operatii...
de multa vreme am probleme cu respiratia, adica respir foarte greu pe nas. Uneori dureaza cateva ore. Imi pun picaturi de bixtonim in nas si imi trece. Am fost la doctorul orl-ist si mi-a facut pana acum 5 operatii de cauterizare, adica de curatire a mucoasei nazale.M-am cam saturat fiindca trebuie sa merg si a 6a oara.Sunt si alergica la penicilina. Doctorul mi-a zis ca am si deviatie de sept.Operatia de cauterizare trebuie facuta cu laser si costa foarte mult. De asemenea operatia de deviatie de sept e foarte scumpa.Cat pot sa mai stau fara aceste operatii?Pentru ca imi trebuie multi bani pentru ambele operatii...
5 comentarii
Poate ar trebui sa incercati la un alt ORL-ist! Operatia de cauterizare nu trebuie facuta neaparat cu laser si nici atunci nu are de ce sa fie scumpa! Daca sunteti asigurata, operatia de sept deviat este gratuita in spitalele de stat.
Buna seara,
va multumesc pentru raspuns. Sunt din Suceava.Pentru d-nul doctor Flueraru- cauterizarea cu laser costa 5 milioane iar deviatia de sept costa 7 milioane.In total??:(((
va multumesc pentru raspuns. Sunt din Suceava.Pentru d-nul doctor Flueraru- cauterizarea cu laser costa 5 milioane iar deviatia de sept costa 7 milioane.In total??:(((
Si mentionez ca am asigurare dar cu toate acestea trebuie sa platesc.
s a operat cineva la dnul dr. HASSAN? va rog, ajutati ma sa aflu daca dansul este varianta cea mai buna. am fost la consult si a fost super ok, insa vreau sa aud mai multe pareri.
Buna ziua,
Fratele meu a avut un mucocel de 23 mm si deviatie de sept. Acum are o saptamana si jumatate de la operatie si partea din fata si dintii ii sunt amortiti. Am vorbit cu asistenta sa care a spus ca este normal si va disparea in decurs de o saptamana, doua. Va rog sa ma sfatuiti daca este in regula acea senzatie de amorteala. Multumesc anticipat!
Fratele meu a avut un mucocel de 23 mm si deviatie de sept. Acum are o saptamana si jumatate de la operatie si partea din fata si dintii ii sunt amortiti. Am vorbit cu asistenta sa care a spus ca este normal si va disparea in decurs de o saptamana, doua. Va rog sa ma sfatuiti daca este in regula acea senzatie de amorteala. Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 170operatia de deviatie de sept
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 12feriti-va de medici diletanti pentru operatii la nas
- 1deviatie de sept -pt.dl.dr.FValeriu
- 4Polipoza nazala + Deviatie de sept + Sinuzita
- 22Rinita cronica vasomotorie
- 5Deviatie sept-probleme ureche
- 9Cine a facut operatie de sept sau rinoplastie?
- 2deviatie de sept
- 0deviatie de sept
- 0nevralgie cap, dinti, fata
- 0Operat de deviatie de sept
- 7Sinuzita rinita deviatie de sept lichid in sinus
- 1durere post operatie deviatie sept
- 2Ajutațima va rog - durere după operație de deviație de sept
- 2Rinita cronica la copil de 8 ani
- 2Operatie de sept esuata. Ce se mai poate face?
- 2Operatie deviatie de sept?
- 1Simptome ciudate
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal rinita cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: