rinita cronica hipertrofica si alergica
Buna ziua!
de aproximativ o saptamana secretia care mi se scurge din nas in gura are un miros si gust foarte neplacut, ca de ars.(sunt fumatoare).
Am zis ca poate trece.poate fi vorba despre vreo infectie?
Multumesc.
de aproximativ o saptamana secretia care mi se scurge din nas in gura are un miros si gust foarte neplacut, ca de ars.(sunt fumatoare).
Am zis ca poate trece.poate fi vorba despre vreo infectie?
Multumesc.
6 comentarii
da, poate fi vorba despre o sinuzita.
trebue sa faci o RADIOGRAFIE SAF.
si sa mergi la ORL !
trebue sa faci o RADIOGRAFIE SAF.
si sa mergi la ORL !
Buna Ziua!
Am 40 de ani si de 15 ani am o rinita alergica vasomotorie cronica diagnosticata la Spitalul Panduri ORL Bucuresti (am facut radiografii, teste alergice, tratamente n..., operatie de deviatie de sept insa rezultatele in timp aproape 0. Mai nou mi-am pierdut mirosul si gustul partial. Stranut in timpul noptii si dimineata in pusee de 20 - 30 ori cu rinoree dureri de cap crunte, nu mai suport lumina puternica si nu stiu ce sa ma mai fac, lipsa mirosului si gustului ma sperie ingrozitor. Dumneavoastra cei care ma puteti sfatui ce sa fac va rog ajutati-ma.
Am 40 de ani si de 15 ani am o rinita alergica vasomotorie cronica diagnosticata la Spitalul Panduri ORL Bucuresti (am facut radiografii, teste alergice, tratamente n..., operatie de deviatie de sept insa rezultatele in timp aproape 0. Mai nou mi-am pierdut mirosul si gustul partial. Stranut in timpul noptii si dimineata in pusee de 20 - 30 ori cu rinoree dureri de cap crunte, nu mai suport lumina puternica si nu stiu ce sa ma mai fac, lipsa mirosului si gustului ma sperie ingrozitor. Dumneavoastra cei care ma puteti sfatui ce sa fac va rog ajutati-ma.
buna seara!cam de 3 luni am nasul infundat, am fost la doctor si mi-a dat ATB, spray nazale si nimic.ce ar trebui sa fac?Va multumesc!
hflorenta
cred ca aveti nevoie de un tratament serios si de durata la un medic Nutritionist.. care sa excluda toate alimentele alergene din meniu, sa va faca cure de dezintoxicare..sm.a
tratamentul local ORL.. reducerea cornetelor in volum, extragerea polipilor nazale...
Alina
orice tratament indicat de un medic ORL.. trebuie facut si la incheerea tratamentului, se merge la acelas medic la Control. unde se decide care tratament este indicat sau ce interventie chirurgicala
cred ca aveti nevoie de un tratament serios si de durata la un medic Nutritionist.. care sa excluda toate alimentele alergene din meniu, sa va faca cure de dezintoxicare..sm.a
tratamentul local ORL.. reducerea cornetelor in volum, extragerea polipilor nazale...
Alina
orice tratament indicat de un medic ORL.. trebuie facut si la incheerea tratamentului, se merge la acelas medic la Control. unde se decide care tratament este indicat sau ce interventie chirurgicala
buna ziua, ma numesc mihaela, si fiul meu este diagnosticat cu rinita cronica alergica mentionez ca are varsta de 14 ani si are crescut in interiorul narei stangi o bucata de carne care ii infunda caile nazale. Acest lucru prvine crede medicul la care am fost cu el de la o lovitura mai veche. Mi s-a spus ca se poate opra numai dupa varsta de 18 ani insa el respira greu si doarme cu gura cascata. mi s-a dat tratament pastile de aerius si spray nazal nasonex. As vrea sa va intreb daca intradevar nu este operabil decat dupa 18 ani si daca acest tratament trebuie sa il dau fiului meu pana la acesta varsta? sau daca credeti ca ar fi mai bine sa ii schimb tratamentul.. va multumesc !
1. daca este deviatie de sept.. NU se poate opera pena la 18 ani findca se modifica structura osoasa a nasului
2 daca este un polip de origine alergica.. se poate opera.
mergeti in clinica ORL.. sava vada un medic ORL care opereaza in acea clinica
2 daca este un polip de origine alergica.. se poate opera.
mergeti in clinica ORL.. sava vada un medic ORL care opereaza in acea clinica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fumatul, scaun cu sange...
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 203Rinita cronica hipertrofica
- 12rinita cronica catarala hipetrofica
- 12Rinita cronica
- 3confuzii mentale pot fi provocate de bolile renale?
- 3Ma dor plamanii
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 6Smalt spart la baza dintilor?
- 47amigdalita pultacee
- 4Rinita alergica
- 11cancer sau nu?
- 6De la ora 4 nu mai pot dormi
- 2operatie deviatie de sept, rinita cronica hipertrofica si sinuzita
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 1Rinita alergica
- 0Rinita alergica hipertrofica
- 3rinita alergica faringita
- 1Rinita alergica
- 2Mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani
Mai multe informații despre: Rinita alergica Fumatul rinita cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Rinita alergică sezonieră (febra fânului)
- Rinita alergica
- Manifestari cutanate ale fumatului
- Rinita cronica atrofica
- Sevrajul nicotinic
- Alergia la polen
- Bronșiolita respiratorie asociată pneumopatiei interstițiale difuze
- Sensibilizarea la polenul de pelinariță (Artemisia vulgaris) în rinita alergică
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: