Rinita cronica

26-05-2018
Ciprian Andrei
Nu este medic/terapeut
Ciprian Andrei
Domnule doctor buna ziua, ma numesc Ciprian si sunt din Roman, de 12 ani sunt in Italia si la inceput am lucrat ca sofer de tir timp de 4 ani, doar in program de noapte, va spun asta pentru ca atunci au inceput problemele, avand dificultati cu somnul ziua, foarte mari as putea sa spun, cred ca am slabit imunitatea organismului
Initial a inceput sa-mi curga nasul si puneam pe seama unei raceli, trecand ani si agravanduse situatia, am fost la medicul de familie care ma trimis la alergolog unde am rezultat alergic la polenul de, maslin, tui, si praf de casa, mi sa prescris un tratament cu antistaminice si sprei nazal care nu au avut nici un rezultat, si am continuat consumand baxuri intregi de servetele, pana acum 3 luni cand efectiv mi sa inchis nasul de tot si nu m-ai puteam respira, un discomfort greu de suportat, am mers la urgente diagnosticul fiind rinita cronica, recomandari, spreiuri cu apa de mare si ser fiziologic, rezultate nimic, am cerut la o farmacie ceva care desfunda nasul, si mi-au dat un sprey 'rinazina', solutie nafazolina, este singurul spray care imi desfunda nasul si respir normal 3, 4 ore, pana la o alta aplicare, in luna august cand ajung acasa ma opresc direct in fata cabinetului dumneavoastra, sunt disperat cred ca am facut si o depresie, ca sunt tot timpul nervos, irascibil. V-as fi recunoscator daca mi-ati recomanda ceva sa m-ai amelioreze un pic starea asta de cosmar prin care trec
1 comentarii
0
26-05-2018, ora 18:36
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Citești ce am scris pe forum despre Rinita Alergica
Ceri și faci consult la gastroligie.. Poate și colonoscopie.. Acolo e problema care duce la alergii
Citești pe google ALIMENTE ALERGENE și le excluzi pe toate din alimentație... Ele sunt cauza
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: