Obstructie nazala noaptea
Buna ziua,
Am fost diagnosticat cu rinita cronica vasomotorie si deviatie sept dreapta, nivel mediu.
Radiografia SAF, normala,
In noiembrie 2009 am fost tratat cu antibiotic si antiinflamator , apoi cu Avamys timp de 30 zile
In martie 2010, pentru 10 zile cuAntibiotic si Rinocort Aqua.
Acum, din noi cu Rinocort Aqua.
Am incercat inhalatii cu musetel si inhalant, dar parca se infunda mai tare.
Simtomele sint : noaptea se infunda o nara, cealalta se reduce ca debit ; nu pot sa ma intorc de pe o parte pe alta ; senzatia de limitare, infundare este pregnanta ; dimineata o nara este infundata ; pina sa se faca cald afara, seara la ora 10 nasul se obstructiona, dupa ce ma culcam incepea sa se desfunde ; catre dimineata din nou aparea obstructia ; de cind s-a facut cald, parca totul s-a accentuat.
Marea mea problema este la ce sa ma gindesc in continuare, dupa ce termin tratamentul actual ? Ce ar fi cel mai indicat ?
Am fost diagnosticat cu rinita cronica vasomotorie si deviatie sept dreapta, nivel mediu.
Radiografia SAF, normala,
In noiembrie 2009 am fost tratat cu antibiotic si antiinflamator , apoi cu Avamys timp de 30 zile
In martie 2010, pentru 10 zile cuAntibiotic si Rinocort Aqua.
Acum, din noi cu Rinocort Aqua.
Am incercat inhalatii cu musetel si inhalant, dar parca se infunda mai tare.
Simtomele sint : noaptea se infunda o nara, cealalta se reduce ca debit ; nu pot sa ma intorc de pe o parte pe alta ; senzatia de limitare, infundare este pregnanta ; dimineata o nara este infundata ; pina sa se faca cald afara, seara la ora 10 nasul se obstructiona, dupa ce ma culcam incepea sa se desfunde ; catre dimineata din nou aparea obstructia ; de cind s-a facut cald, parca totul s-a accentuat.
Marea mea problema este la ce sa ma gindesc in continuare, dupa ce termin tratamentul actual ? Ce ar fi cel mai indicat ?
10 comentarii
incearca sa faci inhalatii reci cu acel ulei volatil ( Aromoterapie) pui cateva picaturi pe un servetel si mirosi...
Ce fel de ulei volatil ? Cu inhalant ?
Varianta de tratament cu radiofrecventa poate fi buna ?
Varianta de tratament cu radiofrecventa poate fi buna ?
da. Inhalantul.
Radiofrecventa este cea mai buna solutie daca NU ai rezultat de la tratamentele locale.
Radiofrecventa este cea mai buna solutie daca NU ai rezultat de la tratamentele locale.
Pot considera ca daca dupa actualul tratament cu rinocort nu am rezultate am epuizat tot ?
Exista vreo restrictie pentru tratamentul cu radiofrecventa ? se face la ambele nari deodata ? nu se umfla locul dupa operatie si nu mai pot respira ? dupa operatie este o perioada de acomodare ?
Toate aparatele cu radiofrecventa sint la fel ?
Exista vreo restrictie pentru tratamentul cu radiofrecventa ? se face la ambele nari deodata ? nu se umfla locul dupa operatie si nu mai pot respira ? dupa operatie este o perioada de acomodare ?
Toate aparatele cu radiofrecventa sint la fel ?
nu.. nu toate suntla fel.. si in functie de aparat difera si timpul de recuperare.
reactiile post operatorii difera de la om la om.. nu e nicodata la fel ca la altul.
reactiile post operatorii difera de la om la om.. nu e nicodata la fel ca la altul.
Aparatele care rezolva problema sforaitului sint folosite si pentru nas ? va pun acesta intrebare deoarece in orasul meu exista un asmenea aparat, dar reclama se face doar pe problema sforaitului si nu specifica clar daca se fac si interventii la nas.
este o masca unita cu un tub la aparat.. si tre sa dormi toata noaptea cu el !!
te intereseaza?
te intereseaza?
Cred ca imi este ceva neclar. Sa inteleg ca nu ar fi posibilitati pentru rezectie cornete ?
ce este radiofrecventa? ce aparat? se paote sa fie folositor in tuse datorata polipilor ce nu au fost operati? am o tuse grasa, cu expectoratia mucusului adunat de polipi. SINUS RINSE nu-mi foloseste sau nu stiu eu sa-l folosesc. Ma poate ajuta radiofrecventa? am si astm bronsic alergic...
radiofrecventa este un aparatpentru chirurgie.. ca si laserul
te.ar ajuta aparat de aerosoli si aparat de salina
regim aliementar strict fara alergeni alimentari si cure de dezintoxicare lunare pentru a scapa de alergenii din interior si a face loc alergenilor din afara
organismul are o limita de suportabilitate a alergenilor sa zicem asa generic 100 de locuri de parcare
cu cat mai libera e parcarea..cu atat organismul reactioneaza mai usor la alergeni.
cand parcarea e plina.. reactia alergica este mai puternica
te.ar ajuta aparat de aerosoli si aparat de salina
regim aliementar strict fara alergeni alimentari si cure de dezintoxicare lunare pentru a scapa de alergenii din interior si a face loc alergenilor din afara
organismul are o limita de suportabilitate a alergenilor sa zicem asa generic 100 de locuri de parcare
cu cat mai libera e parcarea..cu atat organismul reactioneaza mai usor la alergeni.
cand parcarea e plina.. reactia alergica este mai puternica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Rinita cronica, deviatie de sept nazal.
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 4Lueta alungit si deviatie de sept
- 3Deviatie de sept!
- 1deviatie de sept
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 2Deviatie, perforatie de sept, buton septal, nas infundat
- 9Cine a facut operatie de sept sau rinoplastie?
- 3Probleme respiratorii si insuficienta cardiaca
- 3Rinita cronica
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 1Despre rinoplastie
- 0Operatie deviatie si rinoplastie gresita?rog un raspuns
- 0Ciudatenie dupa operatie deviatie sept
- 1Rinita cronica
- 6Nas infundat-deviatie sept- frisoane
- 3Inca infundat dupa operatie de deviatie de sept
- 2Operatie de sept esuata. Ce se mai poate face?
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal rinita cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: