Ce sa ma fac cu celulita?

05-09-2010
Andrea16
Nu este medic/terapeut
Andrea16
Buna, sunt andea, am reusit sa slabesc 10 kg aprox in 3-4 luni si akuma am 62, as mai vrea sa slabesc 10 dar in timp ce tin si aceasta dieta as vrea sa scap incet-incet si de celulita.nu stiu ce geluri ar trebui sa folosesc sau ce creme termo, dar am auzit de la tv de niste geluri care in combinatie cu niste aparate de masaj functioneaza precum ai fi la salon.am vazut cateva aparate de masaj la teleshopping, dar una mia atras atentia, "relax and tone".am vazut reclama tv si as vrea so comand, dar mai intai as vrea niste sfaturi...daca a mai incercat cineva aparate de masaj sau geluri anticelulita? sau de la un doctor cv sfaturi...va rog...am destul de multa celulita pe picioare si pe coapse.mentionez ca inafara de dieta fac si sport.de 3 ori pe saptamana fac acasa aerobic...m-a ajutat mult sa slabesc dar nu ma ajuta cu celulita...va rog mult ajutatima sa scap.am doar 18 ani vreau sa fiu si eu o fata frumoasa :(:(:(.va multumesc si astept sfaturile dumneavoastra...poopici
5 comentarii
0
06-09-2010, ora 02:08
Vanessa1
Nu este medic/terapeut
Vanessa1
Eu nu am probleme cu greutatea dar am celulita, picioarele mele arata ca niste coji de portocala, am incercat multe produse, am mers si la electrostimulare vreo 2 luni dar ce sa spun...bani aruncati degeaba.Vara aceasta am inceput sa alerg aproape in fiecare zi 3-4 ture de stadion si mi-am impus sa mananc cat de cat sanatos si mie mi se pare ca picioarele mele arata mult mai bine.Fara eforturi prea mari si fara bani cheltuiti:).
0
07-09-2010, ora 14:31
Silvia_Titulescu
Nu este medic/terapeut
Silvia_Titulescu
Bună Andrea. Ca să poţi lupta cu celulita ai nevoie de o alimentaţie sănătoasă, de un program de sport bine pus la punct, de creme eficiente şi... de hidratare, de multă apă. Mă bucur să aud că practici aerobic. Este foarte bun pentru sistemul tău cardiovascular şi pentru arderea grăsimilor. Referitor la creme, eu te sfătuiesc să cauţi creme care sunt produse de firme de renume şi să nu cumperi creme bazate pe reclame de la televizor, de la teleshopping. Acesta este sfatul meu. Poţi încerca să cumperi de la Vichy. Preţul lor este un pic piperat însă măcar te asiguri că ai un produs de calitate. Trebuie să aştepţi cel puţin o lună ca să se vadă rezultatele pentru că de celulită nu se scapă uşor dar se scapă. Spre deosebire de vergeturile pe care le am eu. Nu în ultimul rând, hidratarea este cheia. Bea cât mai multă apă pentru că te ajută să elimini toxinele. Legat de alimentaţie cred că, cel mai bine, la vârsta ta, ar trebui să apelezi la ajutorul unui specialist, la medicul tău de familie, la un endocrinolog sau, cel mai bine la un medic nutriţionist. Mult succes !
0
23-02-2011, ora 13:34
simona-mih
Nu este medic/terapeut
simona-mih
andrea 16, iti spun din propriami experienta ca gelurile si cremele nu fac nimic,. cel mai bine e sa alergi sau chiar si mersul pe jos rapid e suficient, alimentatzia sanatoasa si mai poti incerca cu mezoterapie, la mine a functzionat...
bafta
0
27-05-2011, ora 12:38
MisMis
Nu este medic/terapeut
MisMis
Celulita odata aparuta, greu scapi de ea. Dar daca ai grija la alimentatie, faci putin sport si folosesti si o crema buna, se vad ceva rezultate.

Eu am inceput sa folosesc Oligo de aproximativ o luna si se vad rezultatele. Este prima crema care chiar si-a facut efectul. Dar am renuntat la prajeli, sucuri acidulate ( mai poftesc la Cola din cand in cand, dar nu pot renunta chiar la tot :)) ) si fast food si merg si la sala cam de 3 ori pe saptamana cand am timp.

Succes!
0
24-07-2014, ora 16:51
marinescu.elena
Nu este medic/terapeut
marinescu.elena
Eu am folosit foarte multe creme anticelulita, am incercat sa fac masaje, dar o singura persoana m-a ajutat intradevar, un baiat foarte vesel pe care l-am gasit pe facebook, acum se pare ca e la Constanta, Virgil Pruteanu. Masajul lui chiar a fost un ajutor binevenit, iar uleiurile pe care le foloseste sunt fenomenale. Din cate am vazut se plimba foarte mult prin tara, ar trebui sa incercati si voi, la mine a avut efect bun.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.