as dori un mic ajutor: sa slabesc 10 kg
cum as putea sa slabesc 10 kg, dar sa le mentin si dupa adica sa nu ma ingras inapoi, ce sfaturi imi sugerati?? Multumesc Mult
2 comentarii
Se poate slabi intrr 3 si 8 kg in maxim 5-6 luni renuntand la un singur produs si anume ZAHARUL.Atentie insa, nu ma refer doar la lingurita de zahar din cafeaua de dimineata, ci la toate alimentele care au in componenta lor zahar sau chiar inlocuitor ( dulciuri de tot soiul, bauturi gen Cola, anumite b. alcoolice, ketchap-ul, mustarul, anumite mezeluri si chiar Fervexul pt. raceala ) Iar daca mai ai si ambitia de a renunta si la grasimi , rezultatul este garantat si de lunga durata ! Insa, din experienta iti spun sincer ca a renunta la zahar definitiv este un efort de vointa f mare ! Nu degeaba, I.M.S. a clasificat zaharul
( " moartea alba " ) pe locul II in lista produselor care creeaza dependenta in cosum ( locul I fiind ocupat de cocaina).
( " moartea alba " ) pe locul II in lista produselor care creeaza dependenta in cosum ( locul I fiind ocupat de cocaina).
buna,
Nu e foarte simplu sa ti o dieta, sunt multe tentatii venite din toate partile. Trebuie sa te informezi la ce riscuri te expui, sa -ti organizezi foarte bine timpul, etc.
Dietele luate de la vecina, dupa internet sau de la Tv sunt bune de nimic. Ok, dau rezultate, dar apoi iti rasplatesti efortul cu o ciocolata mare, si alte "bunatati"si te alegi cu kg in plus:) merita?
consulta un medic nutritionist, e cel mai sigur lucru, asta ma facut si eu ;). succes dragele mele
Nu e foarte simplu sa ti o dieta, sunt multe tentatii venite din toate partile. Trebuie sa te informezi la ce riscuri te expui, sa -ti organizezi foarte bine timpul, etc.
Dietele luate de la vecina, dupa internet sau de la Tv sunt bune de nimic. Ok, dau rezultate, dar apoi iti rasplatesti efortul cu o ciocolata mare, si alte "bunatati"si te alegi cu kg in plus:) merita?
consulta un medic nutritionist, e cel mai sigur lucru, asta ma facut si eu ;). succes dragele mele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 2regim de slabit
- 6vreau sa slabesc
- 3probleme cu menstruatia... nu a mai venit de 2 luni
- 11Ai slabit? Spune si la alti cum!
- 3154 cm si 95 de kg si ma chinui de multi ani cu diverse diete
- 9dieta cu lamai
- 16cum sa slabesc 8 sau 10 kg?
- 5dieta personalizara.. am 96 kg si 1, 69 m
- 4cum sa slabesc usor?
- 191Poftiti la slabit !!!
- 11slabesc cu otet de mere
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 14Cum pot sa slabesc la coapse?
- 10vreau sa slabesc
- 2vreau sa slabesc
- 8Cafeaua pt.slabit "Cafe Form"
- 8anxietate, fobie, dereglare de alimentatie?
- 4ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
- 9vreau sa slabesc 5 kg
Mai multe informații despre: Slabirea cura de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Cele mai populare diete în România anului 2016
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești