Leponexul ingrasa?
Pentru cei care stiu sau care au fost sau sunt sub tratament cu leponex... ati luat in greutate ?
10 comentarii
Stiti poate un atipsihotic mai bun decat olanzapina si mai slab decat leponexul. Mi a recomandat doctorul leponex doza de 25 am luat o optime dar simt capul foarte obosit si ochii parca lacrimati... nu cred ca pot duce acest tratament.. stiti poate de ce corpul meu nu primeste ?
Leponexul este cel mai dur neuroleptic si cu cele mai multe efecte secundare. Se da in cazurile de schizofrenie rezistenta la tratament.
Alte neuroleptice care se gasesc si se prescriu in Romania: Abilify, Rispolept, Invega, Solian, Quetiapina, Ziprasidona, Haloperidol.
Alte neuroleptice care se gasesc si se prescriu in Romania: Abilify, Rispolept, Invega, Solian, Quetiapina, Ziprasidona, Haloperidol.
Care a facut tratament cu toate neurolepticele si tot nu i-a disparut episodul psihotic.
Leponexul se da ultimul.
Leponexul se da ultimul.
Si atunci de ce mi o fi dat daca am luat doar olanzapina ?
Nu luati asa ceva. Are efecte secundare foarte mari. Trebuie sa va faceti periodic analizele de sange. Unui baiat de pe forum i-au cazut toti dintii de la Leponex. Incercati celelalte neuroleptice. Ii spuneti ca nu l-ati suportat.
Si celelalte antipsihotice nu sunt atat de grave ? Dar care antipsihotic ar merge in locul olanzapinei si ar fi ok chiar mult mai ok ?
Stiti poate care psihiatru este bun din suceava ? Oameni cu simptome psihotice sa aiba o viata activa si sa nu fie grasi.. care doctor poate ajuta in asa fel dand un tratament ok ?
Nu cunosc psihiatri din Suceava. Imi pare rau. Incercati sa mergeti la acelasi psihiatru, ii spuneti ca nu puteti suporta efectele secundare de la Leponex si sa vi-l schimbe cu Abilify. Stiu multe persoane care nu s-au ingrasat cu Abilify.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6bolnav de neclintit.. cum sa-l conving sa-si ia medicamentele?
- 6ganduri triste.. tratament
- 10Iau egolanza si nu-mi pot amintii ce invat.
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 34Reducere tratament cu antipsihotic
- 5V-a dat medicul sa faceti dopamina inainte de a da neuroleptice/antipsihotice ?
- 4Despre Antipsihotice si kg in plus
- 6Quetiapina 50
- 2Injectia cu rispolept
- 19Continuare tratament antipsihotic, 2 psihiatri, 2 pareri diferite
- 7Rispolept - dureri de cap
- 0Olanzapina
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 0Antipsihotic Davunetide
- 6Quetiapina
- 3Anxietate - imi este greu sa ma trezesc, nu am aer suficient si nu pot sa respir bine
- 5Aspacardin-interactiune cu antipsihotice
- 4Aryzalera - somnolenta foarte puternică
- 1Alt antipshiotic
- 2Olanzapina 5 mg care e mai buna și nu sedează așa tare?Orodispersabila sau normala?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: