Tratamentul pentru atacuri de panica, anxietate, agorafobie

27-11-2019
Dana1601
Nu este medic/terapeut
Dana1601
Buna, am schimbat medicul si inclusiv tratamentul pentru atacuri de panica, anxietate, agorafobie, am trecut de la duloxetina 90 mg spitomin 20 mg depakine 600 mg, anxiar 2 mg si olanzapina 2, 5 mg la zoloft 75 mg, rispolept 1/4 mg dimineata si 1/2 seara, spitomin 10 mg dimineata si 10 la pranz, levomepromazin un sfert seara si romparkin unu seara, ma simt foarte rau si nu pot face fata fara anxiar, medicul spune sa incerc fara anxiar, intrebarea este are vreo contraindicatie anxiarul in schema actuala, il mai pot lua pana trec efectele adverse?maine trebuie sa schimb zoloftul cu anafranil de 25 mg jumatate dimineata, jumatate la pranz si jumatate seara, am o panica continua, mi-e frica ca o sa mor
3 comentarii
0
27-11-2019, ora 21:05
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Schema terapeutica trebuie revizuită din punctul meu de vedere sunt multe meficamente
0
28-11-2019, ora 10:20
Dana1601
Nu este medic/terapeut
Dana1601
Dar pit patii ceva de la medicamentele acestea, am citit despre sindromul serotoninergic si imi este tare frica sa nu mor :(
0
01-12-2019, ora 11:11
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Toate simptomele pe care le aveti, discutați-le cu doctorul dvs. psihiatru. Trebuie să îi comunicati toate neliniștile si reactiile pe care le sesizati in urma administrării tratamentului. Efectuați si sedinte de terapie psihologica. Va vor ajuta sa treceți mai usor peste anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: