Tratamentul pentru atacuri de panica, anxietate, agorafobie
Buna, am schimbat medicul si inclusiv tratamentul pentru atacuri de panica, anxietate, agorafobie, am trecut de la duloxetina 90 mg spitomin 20 mg depakine 600 mg, anxiar 2 mg si olanzapina 2, 5 mg la zoloft 75 mg, rispolept 1/4 mg dimineata si 1/2 seara, spitomin 10 mg dimineata si 10 la pranz, levomepromazin un sfert seara si romparkin unu seara, ma simt foarte rau si nu pot face fata fara anxiar, medicul spune sa incerc fara anxiar, intrebarea este are vreo contraindicatie anxiarul in schema actuala, il mai pot lua pana trec efectele adverse?maine trebuie sa schimb zoloftul cu anafranil de 25 mg jumatate dimineata, jumatate la pranz si jumatate seara, am o panica continua, mi-e frica ca o sa mor
3 comentarii
Schema terapeutica trebuie revizuită din punctul meu de vedere sunt multe meficamente
Dar pit patii ceva de la medicamentele acestea, am citit despre sindromul serotoninergic si imi este tare frica sa nu mor :(
Buna ziua,
Toate simptomele pe care le aveti, discutați-le cu doctorul dvs. psihiatru. Trebuie să îi comunicati toate neliniștile si reactiile pe care le sesizati in urma administrării tratamentului. Efectuați si sedinte de terapie psihologica. Va vor ajuta sa treceți mai usor peste anxietate.
Toate simptomele pe care le aveti, discutați-le cu doctorul dvs. psihiatru. Trebuie să îi comunicati toate neliniștile si reactiile pe care le sesizati in urma administrării tratamentului. Efectuați si sedinte de terapie psihologica. Va vor ajuta sa treceți mai usor peste anxietate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 10Anxietate- oare functioneaza tratamentul?
- 4Anxiar/Bromazepam
- 3Ce e asta oare ? tratament pentru anxietate/depresie
- 8Olanzapina si Cymbalta
- 8Zyban plus anxiar
- 0Gabapentin
- 1De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 10Depresia. Ma simt obosita si fara nici un Chef de a face activitati.
- 15Tratament trittico si stresclin neuro
- 4Despre paroxetin
- 4O lamurire despre rețete psihiatrice
- 4Anxietate generalizata
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
- 32Dureri musculare și osoase de la antipsihotice?
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 1Aripiprazol in sarcina
- 1Incepere tratament disparitie somn :)
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: