Sarcina? As dori parerea unui medic
Am 19 ani si sunt f speriata. am tot citit pe diferite forumuri cum ca poti ramane insarcinata chiar daca esti virgina. este adevarat? prima zi de dupa cm care a durat 4 zile, nu a existat nicio penetrare propriu-zisa dar el a ejaculat in apropierea vaginului. in cazul asta se pune problema unei eventuale sarcini? Va rog raspundeti.mi. multumesc
9 comentarii
Mult prea putin probabil. In primul rand, nu erai in perioada fertila. In al doilea rand, in contact cu aerul, spermatozoizii sunt distrusi.
Multumesc, totusi sunt destul de speriata... si parca nu mai am rabdare pana la urmatoarea menstruatie...
Sincer nu cred ca ai motive de ingrijorare...
am o intrebare asemanatoare si eu..:( daca sunt virgina si a ajuns lichid de la el, fara ejaculare in contact cu vaginul meu pot sa fiu insarcinata??? adica spermatozoizii ar fi putut ajunge in vagin? puteti sa imi raspundeti cat de repede va rog??!!!
roxana nu ai cum..a ramane gravida nu e chiar atat de usor..daca nu esti penetrata cum vrei sa ramai?trebuie sa intre in vagin asa ca stai linistita bine?
Multumesc adina..eu incepuse-mi sa imi fac griji pt ca am citit tot felul de chestii pe internet. ms mt pt incurajare, sarbatori fericite!
Pe internet scriu tot felul...te poti cruci dar nu trebuie sa le bagi in seama pe toate.sarbatori fericite si tie
Buna ma numesc amalia eu si sotul meu ne dorim sa facem un copil eu am facut un control ginecologic care mia spus in urma unor analize ca am niste bacteri. precum ca am intrat in contact cu animale si ca am trompa pe partea dreapta putin infundata ovarul drept infectat si o zgarietura pe col. cu toate acestea am urmat un tratamen de trei luni inainte sa termin tratamenul nu mi-a mai venit ciclul am avut cam regulat ciclu decalat cu o zi maxim doua dar acum sunt 21 de zile de cand trebuia sa imi vina ciclu si nu a mai aparut am fact test de sarcina si imi apare negativ si nu prea inteleg deoarece nu sunt in tara si nu ma pot duce la un doctor ginecolog deoarece nu prea vb foarte bine limba si nu inteleg absot tot si dori sa stiu daca este ceva grav deoarece in ultima vreme am inceput sa dorm foarte mult sa mancnc foarte mult urinez foarte des transpir si obosesc foarte repede si in unele zile am stari de voma in schimb am observat ca nu mai supot une mirosuri mi se face rau de la ele va multumesc si astept un raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Oare as putea ramane insarcinata??!!!
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 2Posibila sarcina
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 3Ajutor, va rog! ROG parerea unui MEDIC !
- 4Sarcina fara penetrare
- 1Poate fii insarcinata?
- 2Sangerari...ajutor!
- 1Beta hcg 17798 mui/ml
- 1Am rămas gravidă?
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica