e posibil sa fi ramas insarcinata?

Am 28 de ani si povestea mea e cam asa: am luat 3 ani anticonceptionale, in luna iunie a anului trecut am luat ultima folie si m-am hotarat ca e momentul sa ma opresc si sa ma gandesc la un bebe. Am avut menstruatie neregulata ulterior, dar m-am gandit ca oricum neregulata era si inainte de pilule si nu m-am ingrijorat. Intarzierea din 20septembrie pana in 22 noiembrie m-a cam speriat, am tot facut teste de sarcina, dar toate negative. Acum suntem in martie si din noiembrie, nu am mai avut menstruatie. In ianuarie am fost la un control ginecologic, iar medicul mi-a spus ca nu am nicio problema, ca totul arata absolut normal si ca sa astept sa vina. Astept inca, insa imi doresc foarte mult un bebe. As vrea sa stiu daca de la ultimul control si pana acum e posibil sa fii ramas insarcinata, fara sa fii avut menstruatie? E posibil sa am probleme cu fertilitatea din cauza pilulelor? multumesc
1 comentarii

Buna ziua.
Avand in vedere ca va doriti o sarcina, cel mai bine ar fi sa consultati un ginecolog specializat in infertilitate pentru a va prescrie investigatii necesare, precum si un tratament. Avand menstruatiile neregulate, poate va fi nevoie de o usoara stimulare ovariana.
De asemenea, nu ar strica si sotul dumneavoastra sa efectueze o spermograma.
O zi buna,
Carmen Rusu
Avand in vedere ca va doriti o sarcina, cel mai bine ar fi sa consultati un ginecolog specializat in infertilitate pentru a va prescrie investigatii necesare, precum si un tratament. Avand menstruatiile neregulate, poate va fi nevoie de o usoara stimulare ovariana.
De asemenea, nu ar strica si sotul dumneavoastra sa efectueze o spermograma.
O zi buna,
Carmen Rusu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oare sunt gravida?
- 4poti ramane gravida?
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 0Sunt gravida?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 7sunt insarcinata?
- 8Oare am ramas insarcinata?
- 3e posibil sa fiu gravida?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 2Exista posibilitatea unei sarcini?
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 3Sunt insarcinata sau nu?Sunt disperata! Ajutati-ma va rog!
- 1Posibil sarcina?
- 0sint insarcinata? URGENT? trebuie sa stiu nu vreau sa tin sarcina
- 1Pot fi insarcinata?
- 6Insarcinata cu prezervativ?
- 3Sarcina sau dereglare
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: