e posibil sa fi ramas insarcinata?
Am 28 de ani si povestea mea e cam asa: am luat 3 ani anticonceptionale, in luna iunie a anului trecut am luat ultima folie si m-am hotarat ca e momentul sa ma opresc si sa ma gandesc la un bebe. Am avut menstruatie neregulata ulterior, dar m-am gandit ca oricum neregulata era si inainte de pilule si nu m-am ingrijorat. Intarzierea din 20septembrie pana in 22 noiembrie m-a cam speriat, am tot facut teste de sarcina, dar toate negative. Acum suntem in martie si din noiembrie, nu am mai avut menstruatie. In ianuarie am fost la un control ginecologic, iar medicul mi-a spus ca nu am nicio problema, ca totul arata absolut normal si ca sa astept sa vina. Astept inca, insa imi doresc foarte mult un bebe. As vrea sa stiu daca de la ultimul control si pana acum e posibil sa fii ramas insarcinata, fara sa fii avut menstruatie? E posibil sa am probleme cu fertilitatea din cauza pilulelor? multumesc
1 comentarii
Buna ziua.
Avand in vedere ca va doriti o sarcina, cel mai bine ar fi sa consultati un ginecolog specializat in infertilitate pentru a va prescrie investigatii necesare, precum si un tratament. Avand menstruatiile neregulate, poate va fi nevoie de o usoara stimulare ovariana.
De asemenea, nu ar strica si sotul dumneavoastra sa efectueze o spermograma.
O zi buna,
Carmen Rusu
Avand in vedere ca va doriti o sarcina, cel mai bine ar fi sa consultati un ginecolog specializat in infertilitate pentru a va prescrie investigatii necesare, precum si un tratament. Avand menstruatiile neregulate, poate va fi nevoie de o usoara stimulare ovariana.
De asemenea, nu ar strica si sotul dumneavoastra sa efectueze o spermograma.
O zi buna,
Carmen Rusu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Este posibila o sarcina?!
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 4Sex neprotejat
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 8insarcinata sau nu?
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 11oare sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 1Sunt insarcinata?
- 7Sarcina sau dereglare?
- 14test de sarcina negativ... as putea fi insarcinata?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 4ajutor!!! posibila sarcina?
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 0Risc de sarcina ?
- 4sarcina cu trompe legate
- 0Sunt gravida?
- 1Menstruatie neregulata
- 1Despre sex la menstruatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: