pot fi insarcinata?
Buna, eram cu prietenul meu si ne frecam unul de altul iar la un moment dat a ejaculat pe pantalonii mei, eu am atins pantalonii uzi, iar dupa mi-am sters mina, dar pe urma ap atins si putin cu mina vaginul, nu am bagat deget, sunt virgina, intrebarea este daca pot ramine insarcinata daca am atins cu mina strearsa nu prea bn, un pic vaginul..?
Cineva ar putea ride de interbarea mea, dar nu stiu ce s-a cred, totusi imi fac griji.. )
Cineva ar putea ride de interbarea mea, dar nu stiu ce s-a cred, totusi imi fac griji.. )
5 comentarii
Va rog frumos ajutati-ma.. Chiar credeti ca daca am pus mina pe pantalonii uzi de putin de sperma, a raman pe mina mea sperma?
Buna Mihaela, nu ramai insarcinata doar daca va atingeti pantalonii. Poti ramane insarcinata daca ajunge lichidul seminal in vagin. Inainte de a va incepe viata sexuala trebuie sa aveti cunostinte in domeniu. Actul sexual nu inseamna doar placere, ci si responsabilitate! Nu este vorba doar despre sarcina, ci si despre boli cu transmitere sexuala!
Multumesc de raspuns, inseamna ca in cazul meu nu ramin insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt insarcinata?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 4Posibila sarcina?
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 3vreo sansa sa raman?
- 3sarcina da sau nu??
- 5Este posibil sa ramai insarcinata asa?
- 7Sarcina
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 1sunt insarcinata?
- 5posibil sarcina
- 3exista posibilitatea sa raman insarcinata?
- 2pot ramane gravida daca am fcaut sex prin haine?
- 0Analize hormonale
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: