Coroana dentara - plomba rupta
Buna seara !
In urma cu opt ani mi s-a pus o plomba la 2.6. Toate bune si frumoase pana s-a rupt jumatate de plomba, putin deasupra nivelului gingiei. Plomba era imena, avea si obturatie de canal, probabil si un surub dar nu sunt sigur. Domnul doctor(Eugen Filios) m-a trimis la radiografie si m-a reprogramat. Am inteles ceva de o corana dentara. In ce consta aceasta procedura si cat de dureroasa este ?
Multumesc !
In urma cu opt ani mi s-a pus o plomba la 2.6. Toate bune si frumoase pana s-a rupt jumatate de plomba, putin deasupra nivelului gingiei. Plomba era imena, avea si obturatie de canal, probabil si un surub dar nu sunt sigur. Domnul doctor(Eugen Filios) m-a trimis la radiografie si m-a reprogramat. Am inteles ceva de o corana dentara. In ce consta aceasta procedura si cat de dureroasa este ?
Multumesc !
2 comentarii
Presupune ca maseaua se slefuieste, se ia amprenta si se acopera cu coronita. S-a luat aceasta decizie deoarece, in situatia in care un dinte/masea se rupe asa mult, o plomba nu mai tine. Nu este o procedura dureroasa, se face cu anestezie daca dintele este vital, dar din ce spuneti dvs dintele este cu nervul scos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16lucrare din ceramica sau zirconiu
- 5gingie foarte inflamata
- 5coroana dentara din portelan sau fateta dentara din portelan?
- 3coroane dentare
- 3Lucrare dentara
- 2coroana dentara
- 2Semi coroana?
- 4Posibila infecție la măsea pusa
- 2Sunete deformate dupa dinti pusi
- 1Dinți zirconiu
- 6Coroana dinte
- 1Durere insuportabila dinte imbracat
- 1Probleme cu respiratia de la coroane?
- 2Schimbare coronite
- 4Coroană dentară
- 3Despre necesitate scoatere nerv la dinte
- 2Dinte polizat, fara smalt, descoperit
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
Mai multe informații despre: coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: