coroane metalo-ceramice cu colereta si fara colereta

08-02-2018
vioricah
Nu este medic/terapeut
vioricah
Am solicitat o lucrare proteza fixa pentru 13 dinti partea de sus si am primit recomandarea coroane metalo-ceramice cu colereta si fara colereta si zirconiu. Avand varsta de 67 de ani nu cunosc date despre acest metal Crom Cobalt cat influenţeaza starea de sanatate adica digestiv. Jos am o proteza mobila pe suport Crom Cobalt.
Sunt bulversata pentru noua situatie cand s-a dat jos lucrarea anterioara pe suport paleac de acum 20 de ani iar masa dintilor s-a distrus si pe acestea să spunem picioruse trebuie sa se fixeze o lucrare care a fost gandita din 2 parti.
Nu stiu ce sa aleg, nu cunosc nimic despre coroane metalo-ceramice cu si fara colereta, nu stiu ce ar fi bun pentru lucrarea noua pentru rezistenta ei si sa nu fie probleme dupa vreo 2 ani ca trebuie data jos din anumite motive ca s-a spart-Despre suportul Zirconiu am citit dar este o lucrare de 13 dinti si va rog sa -mi dati informatii din practica de zi ce este bine de ales. Va multumesc mult!
1 comentarii
0
08-02-2018, ora 08:29
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna dimineata,
In functie de numarul de dinti suport si stabilitatea lor se alege ce anume sa faceti ca si lucrare, si in acelasi timp sa tinem cont si de partea financiara. Discutati cu medicul dumneavoastra aceste aspecte si cereti ii sa va ajute sa luati o decizie, evident avantajoasa pentru dumneavoastra.
O zi buna va urez!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: