coroane metalo-ceramice cu colereta si fara colereta
Am solicitat o lucrare proteza fixa pentru 13 dinti partea de sus si am primit recomandarea coroane metalo-ceramice cu colereta si fara colereta si zirconiu. Avand varsta de 67 de ani nu cunosc date despre acest metal Crom Cobalt cat influenţeaza starea de sanatate adica digestiv. Jos am o proteza mobila pe suport Crom Cobalt.
Sunt bulversata pentru noua situatie cand s-a dat jos lucrarea anterioara pe suport paleac de acum 20 de ani iar masa dintilor s-a distrus si pe acestea să spunem picioruse trebuie sa se fixeze o lucrare care a fost gandita din 2 parti.
Nu stiu ce sa aleg, nu cunosc nimic despre coroane metalo-ceramice cu si fara colereta, nu stiu ce ar fi bun pentru lucrarea noua pentru rezistenta ei si sa nu fie probleme dupa vreo 2 ani ca trebuie data jos din anumite motive ca s-a spart-Despre suportul Zirconiu am citit dar este o lucrare de 13 dinti si va rog sa -mi dati informatii din practica de zi ce este bine de ales. Va multumesc mult!
Sunt bulversata pentru noua situatie cand s-a dat jos lucrarea anterioara pe suport paleac de acum 20 de ani iar masa dintilor s-a distrus si pe acestea să spunem picioruse trebuie sa se fixeze o lucrare care a fost gandita din 2 parti.
Nu stiu ce sa aleg, nu cunosc nimic despre coroane metalo-ceramice cu si fara colereta, nu stiu ce ar fi bun pentru lucrarea noua pentru rezistenta ei si sa nu fie probleme dupa vreo 2 ani ca trebuie data jos din anumite motive ca s-a spart-Despre suportul Zirconiu am citit dar este o lucrare de 13 dinti si va rog sa -mi dati informatii din practica de zi ce este bine de ales. Va multumesc mult!
1 comentarii
Buna dimineata,
In functie de numarul de dinti suport si stabilitatea lor se alege ce anume sa faceti ca si lucrare, si in acelasi timp sa tinem cont si de partea financiara. Discutati cu medicul dumneavoastra aceste aspecte si cereti ii sa va ajute sa luati o decizie, evident avantajoasa pentru dumneavoastra.
O zi buna va urez!
In functie de numarul de dinti suport si stabilitatea lor se alege ce anume sa faceti ca si lucrare, si in acelasi timp sa tinem cont si de partea financiara. Discutati cu medicul dumneavoastra aceste aspecte si cereti ii sa va ajute sa luati o decizie, evident avantajoasa pentru dumneavoastra.
O zi buna va urez!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pretul coronitei include pretul surubului?
- 19coroana ceramic pe schelet Cr-Co tehnica CAD-CAM| Zirconiu
- 7Durere la rece la o coroana cimentata
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 1coroana ceramica incisivi
- 3Cam de o luna mi sa cimentat definitiv lucrarea
- 3Care este cea mai potrivita coroana?
- 4Posibila infecție la măsea pusa
- 4Ce mă avantajează? fațete sau coroane?
- 1Dinți zirconiu
- 7Coroană dentară
- 6Coroana dentara
- 1Problema lucrare dentara
- 1Coroane dentare
- 1Pivot+coronita masea plombata
- 3Impant dentar - presiune puternica si o durere insuportabila
Mai multe informații despre: coroana dentara coroana ceramica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: