Durere insuportabila dinte imbracat
Buna ziua, am un dinte imbracat, este facut tot la el, tratament, scos nerv si imbracatura din 2018.
Dintele nu este cu stift, mi-a reconstruit dintele meu si mi-a aplicat o pasta cu ce a lipit imbracatura de dinte, dar acum de 2 zile a inceput sa mi se miste dintele si am o durere insuportabila ce nu trece nici cu pastile, doar foarte rau la atingere si se amelioreaza putin la rece, am sunat dentistul si a zis ca pe vineri ce poate sa ma primeasca...habar nu am daca rezist pana vineri.
Ce sa fac? De ce doare asa daca am nervul scos.nu inteleg
Dintele nu este cu stift, mi-a reconstruit dintele meu si mi-a aplicat o pasta cu ce a lipit imbracatura de dinte, dar acum de 2 zile a inceput sa mi se miste dintele si am o durere insuportabila ce nu trece nici cu pastile, doar foarte rau la atingere si se amelioreaza putin la rece, am sunat dentistul si a zis ca pe vineri ce poate sa ma primeasca...habar nu am daca rezist pana vineri.
Ce sa fac? De ce doare asa daca am nervul scos.nu inteleg
1 comentarii
Buna ziua, o radiografie noua este indicata la acel dinte. Asigurati-va ca nu este o durere gingivala, igienizati bine in jur si cu ata dentara. Daca nu este aceasta, probabil este o infectie la varful lui( aveti senzatia ca dintele este mai inalt? ). Rezultatul tratamentului de canal se vede in timp si probabil trebuie refacut. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3coronita pe un molar
- 3am miros rau de la coronite
- 29Coroana dentara
- 2pretul coronitei include pretul surubului?
- 4Lucrare portelan
- 6coroana metal+acrilat
- 1Problema fisurare dinte, coroana
- 1coroana ceramica incisivi
- 6molar 2 superior fara radacina?
- 5Coroane dentare metalo-ceramice pe incisivii centrali din partea de sus
- 7Coroana pe un sg dinte
- 3Posibilitate coroana dentara
- 2Sunete deformate dupa dinti pusi
- 4monitorizare coroana dentara (carie sub coroana)
- 3Coroana dentara - ma doare cand mestec alimente dure
- 1Coroane dentare provizorii pe molari
- 1Varsta minima pentru imbracare dinte
- 2Schimbare coronite
Mai multe informații despre: coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: