Coroană dentară
Bună ziua! Mi-am pus o coroană dentară dar îmi este puțin mare, atunci când mușc se atinge doar partea cu coroana și am probleme la mestecat. Ce se poate face?
4 comentarii
Intrebati medicul care va pus-o, ca nu ai pus-o singur dupa cum reiese din postare, probabil face alta mai buna.
Îmi cer scuze, mă refeream dacă se poate scoate și modifica în condițiile în care a pus ciment și nu cel provizoriu sau trebuie făcută alta
Buna ziua,
de cele mai multe ori se poate reduce înălțimea acelei coroane pentru ca să mușcați corect. Se șlefuiește puțin din suprafața cu care mușcați.
Va trebui să reveniți la medicul care a pus coroana pentru ca să se poată realiza acest lucru. Vă recomand să faceți cât mai curând acest lucru, altfel pot apărea modificări care vor fi mai greu de gestionat.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007
.
de cele mai multe ori se poate reduce înălțimea acelei coroane pentru ca să mușcați corect. Se șlefuiește puțin din suprafața cu care mușcați.
Va trebui să reveniți la medicul care a pus coroana pentru ca să se poată realiza acest lucru. Vă recomand să faceți cât mai curând acest lucru, altfel pot apărea modificări care vor fi mai greu de gestionat.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007
.
Buna ziua! Se poate șlefui din coroana fără sa o dați jos astfel încât sa mușcați corect. Daca, insa, este nevoie sa se șlefuiască prea mult, coroana este compromisa și trebuie înlocuită. Ideea este ca nu trebuie sa stați cu aceasta coroana în gura dacă este înaltă fiindcă va afecta dintele de sub ea.
Va stau la dispoziție pentru întrebări.
Cu stima,
Dr. Mihaela Enache
Va stau la dispoziție pentru întrebări.
Cu stima,
Dr. Mihaela Enache
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Parodontita marginala cronica profunda - coroana sau implant
- 12durere insuportabila de gingie
- 5gingie foarte inflamata
- 10coroana dentara - cat dureaza fabricarea?
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 1Problema fisurare dinte, coroana
- 1infectie sub lucrare dentara
- 3Recomandare si pret coroana dinti frontali
- 1Inlocuire dinti cu coroana
- 3Lucrare dentara
- 5Materiale Coroane Dentare
- 2Sunete deformate dupa dinti pusi
- 6Coroana dinte
- 3Coroana dentara - ma doare cand mestec alimente dure
- 3Culoare coroane dentare A1 sau A2
- 1Coroane dentare
- 4Opacizare zirconiu
- 1Coroana dentara - mi-e frica ca iar o sa se inflameze cand se pune următoru pivot
- 3Coroane dentare zirconiu
Mai multe informații despre: coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: