Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
Buna seara.In urma cu 2 saptamani lucrarea(coroana) din portelan mi-a cazut.Am fost la doamna doctor unde a dezinfectat-o si pus-o la loc, insa incorect.Intre gingie si lucrare a mai ramas un mic spatiu care miroase foarte urat.Acum o saptamana am fost din nou la dansa sa vad daca se poate face ceva in legatura cu aceasta problema, insa nu cu prea mult succes, doamna mi-a spus ca trebuie pusa din nou.Toate bune si frumoase, dar a spus ca treb sa astept pana se decimenteaza lucrarea singura, probabil si un an.Am incercat cu apa de gura, spalat dupa fiecare masa insa mirosul persista.Va rog se poate face ceva in legatura cu aceasta problema?
Multumesc.
Multumesc.
5 comentarii
Acest miros urit nu l-ati avut si inainte de a se decimenta coroana?
Acum simtiti ca e inalta coroana cind muscati (pe masele)?
Acum simtiti ca e inalta coroana cind muscati (pe masele)?
Nu sunt sigur daca acest miros exista inainte de decimentarea coroanea dar cu siguranta nu l-am simtit sau nu mirosea asa rau.Si da la inceput ma deranat cand muscam simteam coroana putin inalta iar doamna doctor mi-a mai pilit putin din maseaua de sus, acum nu o mai simt asa de sus si am inceput sa ma obisnuiesc.
Buna ziua, am 29 ani si am avut/am mari probleme dentare. De curand m-am hotarat sa le rezolv. Dl doctor mi-a spus ca singura solutie ar fi o lucrare pt toata partea de sus. Lucrarea este din portelan si are 13 elemente pt ca mai am un singur molar sanatos. problema este ca dupa slefuire, la 2-3 zile toti dintii slefuiti s-au ingalbenit si am dureri ingrozitoare. in momentul de fata am o coronita provizorie si urmeaza ca peste 3 zile sa merg la prima proba pt. structura metalica. Va rog sa-mi spune-ti si mie care ar putea fi cauzele, eventul un tratament deoarece Dl Doctor i-si intreba asistenta de ce s-au ingalbenit. Cat despre dureri mi s-a spus ca or sa treaca in momentul in care o sa-mi puna lucrarea, lucru de care ma cam indoesc. Si as mai fi curios daca pretul de 150euro/element este rezonabil. pt ca urmeaza sa-mi repar si partea de jos, sa stiu daca mai apelez tot la acelasi doctor. in pretul asta nu intra nici extractiile, nici vre-un tratament. Va multumesc anticipat.
Buna ziua!!! De curand mi-am pus si eu un central din portelan, doamna doctor mi-a zis ca am nevoie de 2 dinti dar eu am vazut ca mi-a pus decat unul si la un dinte(dintele meu) mi l-a slefuit pana l-a facut ascutit si mi-a pus un fel de extensie sa arate cum era inainte, acum intrebarea mea este, aceea extensie se considera tot un dinte pus?? deoarece eu am platit pt. 2 dinti si nu vreau sa dau banii aiurea. pt fiecare dinte am platit 100 de euro in total 200 de euro si vreau sa mai mentionez ca la aceea extensie pe interior era metal si imbracat in portelan, mi-a fost un pic jena s-o intreb pe doamna doctor!! as dori sa aflu si parerea dumneavoastra ca medic stomatolog!!! Multumesc frumos!!!
"aceea extensie se considera tot un dinte pus??"
Da (presupun ca acea extensie inlocuieste incisivul lateral lipsa).
Nu doar extensia are metal pe interior, ci toata lucrarea. Este o lucrare metalo-ceramica (ceramica pe suport metalic).
Da (presupun ca acea extensie inlocuieste incisivul lateral lipsa).
Nu doar extensia are metal pe interior, ci toata lucrarea. Este o lucrare metalo-ceramica (ceramica pe suport metalic).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5respiratie urat mirositoare, nu am carii sau alte probleme dentare
- 2miros neplacut la copil
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 2ce analize sa fac pt a depista cauzele halenei?
- 4in gat
- 4Repiratie urat mirositoare si gat uscat
- 4miros urat la copil de 9 ani
- 3expir miros de otet
- 5sfat - lucrare dentara
- 2respiratie urat mirositoare accentuata dupa plombare
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 3miros de gura
- 3fiere lenesa, strangulata
- 5Coroane dentare metalo-ceramice pe incisivii centrali din partea de sus
- 1miros urat de la plombe?
- 4miros neplacut al gurii de foarte mult timp
- 1Se mai poate caria o masea dupa ce a fost tratata si aplicata coronita dentara?
- 4monitorizare coroana dentara (carie sub coroana)
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: