Probleme cu respiratia de la coroane?
Buna ziua,
De cateva luni, uneori, am simptome de apnee in somn (ma trezesc fara aer) Aceasta problema a aparut dupa ce mi-au fost cimentate 4 coroane dentare de zirconiu, pe arcada superioara. In prima saptamana de la cimentare, am avut senzatia de respiratie mai putin profunda fata de cea dinainte, insa m-am obisnuit. Dupa 4 luni, insa, au aparut senzatiile de sufocare din timpul somnului. Credeti ca e posibil sa fie o alergie la zirconiu? Exista o analiza de sange in acest sens? Ati intalnit cazuri?
De cateva luni, uneori, am simptome de apnee in somn (ma trezesc fara aer) Aceasta problema a aparut dupa ce mi-au fost cimentate 4 coroane dentare de zirconiu, pe arcada superioara. In prima saptamana de la cimentare, am avut senzatia de respiratie mai putin profunda fata de cea dinainte, insa m-am obisnuit. Dupa 4 luni, insa, au aparut senzatiile de sufocare din timpul somnului. Credeti ca e posibil sa fie o alergie la zirconiu? Exista o analiza de sange in acest sens? Ati intalnit cazuri?
1 comentarii
Buna ziua, cele doua evenimente nu au nici o legatura. Faceti mai multe investigatii in acest sens la cardiolog, pneumolog. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sfat - lucrare dentara
- 1infectie sub lucrare dentara
- 1Inlocuire dinti cu coroana
- 3Cam de o luna mi sa cimentat definitiv lucrarea
- 18Modificare culoare coroana zirconiu ceramica dupa cimentare
- 3Lucrare dentara
- 7Puroi la incisiv
- 5Sleep apneea: povestea mea.
- 5Pivot de metal
- 3Posibilitate coroana dentara
- 1Se schima si pivotul cand se schimba coroana?
- 6Coroana dentara
- 1Imbracare dinte cu coronita
- 1Coroane dentare provizorii pe molari
- 3Culoare coroane dentare A1 sau A2
- 1Coroane dentare
- 1Va cer ajutor urgent, sunt extrem de disperat, șocat, consternat - pot muri în somn oricând
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
Mai multe informații despre: Apneea nocturna coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: