contraceptie raspuns urgent
Buna iau anticonceptionale microginon de 11 zile dupa a treia pastila mi-a venit ciclul si de atuncia nu se mai opreste eu iau anticonceptionalele incontinoare, se poate sa am acceasta dereglare din cauza ca am plecat din tara si am schimbat clima sunt tot in europa astept o parere un sfat
7 comentarii
Folositi prezervativ. Anticonceptionalele provoaca 1-2 avorturi timpurii anual fara ca mama sa stie.
Am inteles problema mea este de imi vine ciclul in timp ce eu iau anticonceptionale?
Nu este ciclu. Este efect secundar. Contraceptionalele sunt medicamentele cu cele mai multe efecte secundare din lume. Peste 100.
Se poate nu stiu ca am mai folosit dar acuma 7-8 ani...si mai am o intrebare mai am 5 pastile si termin blisterul...sa fac pauza de 7 zile?
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Sunt impotriva anticonceptionalelor. Produc avorturi timpurii mai multe decat ar face mama daca ar ramane insarcinata.
Nu se compara placerea de a face sex cu uciderea unor suflete nevinovata si bolile care o pasc dupa pe mama. In Germannia medicii le considera atat de nocive incat nu au voie sa le prescrie mai mult de 8 luni.
Din cauza ca ei au luat de multi ani si le-au aparut boli care sunt foarte greu de tratat si de suportat pentru paciente. Ministerul Sanatatii le-a interzis pe o perioada mai mare de 8 luni.
Nu se compara placerea de a face sex cu uciderea unor suflete nevinovata si bolile care o pasc dupa pe mama. In Germannia medicii le considera atat de nocive incat nu au voie sa le prescrie mai mult de 8 luni.
Din cauza ca ei au luat de multi ani si le-au aparut boli care sunt foarte greu de tratat si de suportat pentru paciente. Ministerul Sanatatii le-a interzis pe o perioada mai mare de 8 luni.
Buna ziua am 24 de ani am luat 2 ani anticonceptionale artizia si am facut o pauza d 6 luni in care menstruatia mia venit regulat. De luna trecuta am inceput sa iau dinou anticonceptionale tot artizia si la pauza de 7 zile nu am avut menstruatie. Imi poate spune cineva de ce ? Mentionez ca nu am avut contact sexual
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cum sa nu mai raman gravida
- 41anticonceptionale
- 2protectia pilulelor in caz de voma
- 3cat timp sa ma protejez suplimentar?
- 9Dilema in alegerea unei metode contraceptive.
- 6Am o rana pe col ce trebuie cauterizata.. sa iau sau nu anticonceptionale?
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 4Ajutor-nu mai vreau inca un copil acum
- 0Contraceptive si ingrasarea parului
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 3Contraceptie
- 3va rog sa ma ajutati cu un sfat!
- 2Schimbarea datei menstruatiei cu ajutorul pilulelor contraceptive
- 1Ce contraceptive sunt sigure?
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 2Metode de contraceptie
- 4Metoda de contracepţie- Sterilet
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: