sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
as dori si eu ma ma ajutati pentru ca nu stiu la cine sa apelez.iau contraceptive logest de 2 luni.am pierdut o pilula si in ziua respectiva am sarit peste ea.nu am mai luat pilula in schimb nu am avut contact sexual in aceea zi.acum sunt in cele 7 zile de pauza.si as vrea sa stiu daca sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula.si daca exista riscul sa fiu gravida.va multumesc
5 comentarii
se recomanda 7 zile de protectie suplimentara in caz de uitare a pilulei. De aceea se recomanda o folie de rezerva. Daca mai pierdeti o pilula, luati una din folia de rezerva.
sunt noua pe aici si...nu prea stiu cum sa ma adresez...nu am luat niciodata anticonceptionale.am 22 ani si ac vreau sa incep...mi-au fost recomandate logest.mi-a venit menstruatia pe la ora 22 seara...dar scurgeri foarte mici.si nu am luat pilula.cu gandul k nu mi-a venit si o iau a doua zi...oare am procedat bine...mi-e teama:D
tratamentul cu loratadin si flamexin poate afecta intr-un fel pilulele contraceptive.adica daca urmez acest tratament sunt la fel de protejata?
tratamentul homeopatic pentru tuse poate avea vreun efect asupra pilulelor logest?mai este nevoie si de o alta metoda de contraceptie sau sunt la fel de protejata chiar daca iau un sirop de tuse pe baza de tratament homeopatic care dureaza 3-4 zile.va rog frumos sa imi raspundeti.va multumesc
Nici Loratadin, nici Flamexin, nici preparatele homeopatice nu influenţează acţiunea Logest-ului. Dar Logestul poate influenţa eficienţa anumitor preparate homeopatice (le scade efectul).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14logest
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 2daca am uitat o pilula ce se intampla?
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 3am uitat prima pastila
- 5Logest incepute a 5a zi
- 2sunt insarcinata?
- 2penultima pastila din folie uitata
- 4am uitat o pastila
- 0Probleme cu contraceptia, sansele de a fi insarcinata
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 0pastila uitata
- 0am uitat 2 pastile
- 1Pastila uitata
- 0Mercilon uitat
- 0Am uitat ultima pastila 21