sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
as dori si eu ma ma ajutati pentru ca nu stiu la cine sa apelez.iau contraceptive logest de 2 luni.am pierdut o pilula si in ziua respectiva am sarit peste ea.nu am mai luat pilula in schimb nu am avut contact sexual in aceea zi.acum sunt in cele 7 zile de pauza.si as vrea sa stiu daca sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula.si daca exista riscul sa fiu gravida.va multumesc
5 comentarii
se recomanda 7 zile de protectie suplimentara in caz de uitare a pilulei. De aceea se recomanda o folie de rezerva. Daca mai pierdeti o pilula, luati una din folia de rezerva.
sunt noua pe aici si...nu prea stiu cum sa ma adresez...nu am luat niciodata anticonceptionale.am 22 ani si ac vreau sa incep...mi-au fost recomandate logest.mi-a venit menstruatia pe la ora 22 seara...dar scurgeri foarte mici.si nu am luat pilula.cu gandul k nu mi-a venit si o iau a doua zi...oare am procedat bine...mi-e teama:D
tratamentul cu loratadin si flamexin poate afecta intr-un fel pilulele contraceptive.adica daca urmez acest tratament sunt la fel de protejata?
tratamentul homeopatic pentru tuse poate avea vreun efect asupra pilulelor logest?mai este nevoie si de o alta metoda de contraceptie sau sunt la fel de protejata chiar daca iau un sirop de tuse pe baza de tratament homeopatic care dureaza 3-4 zile.va rog frumos sa imi raspundeti.va multumesc
Nici Loratadin, nici Flamexin, nici preparatele homeopatice nu influenţează acţiunea Logest-ului. Dar Logestul poate influenţa eficienţa anumitor preparate homeopatice (le scade efectul).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Metode de conceptie
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 4Am terminat tratamentul cu Diane 35
- 2Am uitat 2 pastile de logest
- 9Dilema in alegerea unei metode contraceptive.
- 6Urgent si un raspun cat se poate de adevarat: Cat de bune si eficiente sunt ovulele Contracept M?
- 4logest pauza
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 2Am uitat o pilula
- 5nume pilula de a doua zi...
- 2am uitat 2 pilule
- 1Anticonceptional uitat
- 0Cum se alege Diafragma potrivita?
- 02 pilule yaz uitate. Ar insemna sa iau 3 in aceeasi zi?
- 1am uitat primele 2 pilule Desorele
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 0Am uitat 2 pastile rigevidon ce fac în continuare
Mai multe informații despre: logestul contraceptia pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: