este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
am si eu o intrebare legata de contraceptie.
nu am luat deloc pana acum anticonceptionale si as dori sa stiu dk este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie ce anume sa iau sau pot lua pur si simplu de la farmacie?
multumesc.
nu am luat deloc pana acum anticonceptionale si as dori sa stiu dk este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie ce anume sa iau sau pot lua pur si simplu de la farmacie?
multumesc.
6 comentarii
De regula se merge la cabinetul de planning familial, dar daca nu exista in imprejurimi, trebuie sa mergi la ginecolog
buna!am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta si pe mine.De cateva luni am inceput sa iau anticonceptionale...prima data am luat diane 35 si imi venea menstruatia tot timpul inainte cu 5-6 zile sa termin pastilele, dupa 3 luni mi lea schimbat medicul si am inceput sa iau melleva35 dar aceeasi problema, tot timpul imi venea menstruatia inainte sa term pastilele si mi se oprea dupa ce le terminam pe toate de luat...acum nu mai stiu ce sa iau, vreau ceva pt contraceptie dar si pt dureri menstruale, cele pe care leam luat inainte nu imi alinau deloc durerile.Acum am facut pauza o luna si vreau sa incerc iarasi dar cu altceva...am citit pe internet si am inteles ca ar fi bune karissa.Eu am si diabet zaharat dar fara complicati.Va rog sa ma ajutati!
mady89 ce pot sa iti spun eu tie e sa le lasi naibii de anticonceptionale ca iti dereglezi tot organismul si o sa ai urmari eu am luat 3 ani si acum de abia imi vad urmarile.sunt atatea metode de protectie uite spre exemplu eu cand am renuntat la anticonceptionale doctorul meu mi-a dat o crema pharmatex se numeste si sa sti ca nu am ramas gravida de la ea.anticonceptionalele nu sunt bune mai ales ca tu ai si diabet.eu iti dau un sfat prietenesc daca vrei sa il iei in serios e bine dar sa sti ca mi-as fi dorit sa am si eu pe cineva care sa imi zica ca nu sunt bune le-am luat de capul meu si imi suport urmarile mi-as dori un copil dar pana nu imi reglez ciclul nu pot ramane gravida.sanatate multa iti dores si ai grija de tine
PHARMATEX am folosit si eu ovule si sunt foarte eficiente. In plus, cand am vrut sa mai fac un copil am intrerupt anticonceptionalele si am ramas insarcinata in aceeasi luna. Sunt foarte bune si le recomand.
buna, am si eu o nelamurire. am luat karissa timp de 8 luni. am terminat blisterul, am facut pauza de 7 zile timp in care mi-a venit menstruatia dar nu mi-am mai luat (din motive intemeiate, dar nu are legatura cu sanatatea) alt blister. ce trebuie sa fac? azi este joi iar eu trebuia sa le iau de marti, cum ar trebui sa le iau luna viitoare? la fel cum le-am luat pt prima data, adica in ziua in care mi-a venit?ms
buna seara.am si eu o nelamurire.acum cateva zile am fost la dk ginecolog, am ovare polichistice si acnee si mi a recomandat anticonceptionale yasmine.dar am citit pe prospect ca nu bine sa folosesti daca ai varice.eu nu am inca varici, un inceput cred, o vena mai groasa in spatele genunchiului care se mareste, credeti ca imi va avansa inceputul de varice daca fac o cura de 3luni de yasmine?va rog mult daca stie cineva sau se pricepe sa imi raspunda si mie.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 4novynette sunt ieftine...are calitate mai proasta? nu sunt asa de eficiente?
- 4cum sa nu mai raman gravida
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 5anticonceptionalele si efectele lor
- 19Am uitat de iau pilula. Acum ce fac?
- 3metoda de contraceptie la 39 ani
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 1Anticonceptionale Belara fara întrerupere intre fiole
- 2Contraceptive Logest
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: